Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες αλλάχτηκαν...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη συνέχεια του παρακάτω θέματος

http://www.noiz.gr/index.php?topic=210147.0

και μέχρι να προχωρήσω σε κάποια αγορά, υπήρξε μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος του noiz επικοινώνησε μαζί μου και προσφέρθηκε να μου δωρίσει ένα σετάκι για στρατο που είχε.

Φυσικά δέχτηκα με διπλή χαρά, διότι μέσα από τετοιες κινήσεις βλέπεις τι αξίζει η κοινότητα των μουσικών  :D

Μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν, τους χάζεψα δυό τρείς μέρες και σήμερα έγινε η επέμβαση.

Προηγουμένως έγραψα ενα δοκιμαστικό για να γίνει μια μικρή σύγκριση.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/74436686/pickups.mp3

Ακούστε αν θέλετε και στο μεταξύ να γράψω τις λεπτομέρειες

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με την αλλαγή.

Μιλάμε για squier strat affinity.

Οι μαγνήτες που μου ήρθαν ήταν κάποιοι ανώνυμοι custom wound σαν lace sensors. Δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα στοιχεία.

Η αλλαγή έγινε σύμφωνα με τα γνωστά χωρίς τίποτα ιδιαίτερο ή παρατράγουδο.

Απλά οι μανίσιοι είχαν καλώδιο με θωράκιση, ενώ αυτοί δυό ανεξάρτητα, που για λόγους αποφυγής θορύβων τα τύλιξα στο γνωστό twisted pair.

Τώρα, το κομμάτι.

Δεν είναι προφανώς τίποτα, Πάνω σε ένα ακκόρντο παίζω ό,τι μούρθε.

Στην αρχή με δάχτυλα μόνο, όλες οι θέσεις των μαγνητών. Με καθαρό ήχο.

Μετά λίγο πιό βιαστικά όλες οι θέσεις με λίγη παραμόρφωση και πένα αυτή τη φορά.

Και τα δυό σετ παίζουν στο τέρμα της έντασης στην κιθάρα, και τέρμα πρίμα.

Ρυθμίσεις παντού ίδιες.

Αν παρατηρήσετε διαφορά εντασης είναι καθαρά θέμα εξόδου μαγνήτη ή χτυπήματος χορδής.

Εβαλα και τύμπανα για να έχει λίγο νόημα και τα πριν και μετά είναι παναρισμένα στο 60 σε κάθε κανάλι.

Δεν σας λέω ποιό κανάλι είναι τι, αν και δεν είναι δύσκολο να το βρείτε.

με σήμα το μπιφτέκι

Α, πρέπει να ακούσω απόψε στο σπίτι να δω τί παίζει. Πολύ μου αρέσει αυτό το "πριν & μετά", σαν τις διαφημίσεις αδυνατίσματος ένα πράγμα. Με γειά, έτσι κι αλλιώς!

Α, πρέπει να ακούσω απόψε στο σπίτι να δω τί παίζει. Πολύ μου αρέσει αυτό το "πριν & μετά", σαν τις διαφημίσεις αδυνατίσματος ένα πράγμα. Με γειά, έτσι κι αλλιώς!

Βασικά ΕΓΩ πρέπει να σε ευχαριστήσω, και μάλιστα δημόσια.  :D

με σήμα το μπιφτέκι

και βασικά δεν είναι πριν και μετά, είναι ταυτόχρονα το πρίν και το μετά σε διαφορετικά κανάλια.

με σήμα το μπιφτέκι

Mου αρεσαν περισσοτερο οι της δεξιας πλευρας,πιο γεματοι για τα γουστα μου νομιζω.

Εκτορα ωραιος,ευγε για τη χειρονομια. :)

Βασικά ΕΓΩ πρέπει να σε ευχαριστήσω, και μάλιστα δημόσια.  :D

Δεν κάνει τίποτα μάγκα μου. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω, πριν καν ακούσω τα clips, ότι ακούγονται πολύ πιο ωραίοι στην κιθάρα σου από ότι ακούγονταν... στο συρτάρι μου.  ;D

Αυτά ειναι.... 8)  Πάντως εάν κάποιου του περισσεύουν (του πιάνουν τζάμπα χώρο-του είναι βάρος-δεν τα χρειάζεται πλέον) τίποτα  Euro (πάνω από εκατό χιλιάδες έτσι...), μπορεί να μου στείλει p.m.   

Πέρα από την πλάκα, εύγε Έκτορα  :)

Πάντως κι εγώ θα συμπορευτώ περί της δεξιάς "πλευράς" με τον φίλτατο Gvour..... :-X

Ωραίο, γλυκό παίξιμο Δημήτρη.

Οι αριστεροί είναι πιο... jangly που λένε και στο Αμέρικα, δεν είναι κακοί, ιδιαίτερα για ρυθμικό παίξιμο. Μου φάνηκε ότι δεν διαχειρίζονται ιδιαίτερα καλά το gain.

Οι δεξιοί είναι πιο "στρογγυλοί", πιο γεμάτοι και με πιο πολλά μεσαία, δεν μου ακούστηκαν άσχημοι σε καμία φάση. Και σήκωναν άνετα και πιο πολύ gain. Υπολογίζω ότι αυτοί είναι αυτοί που σου έστειλα, χωρίς ποτέ να τους έχω ακούσει πιο πριν.

Ωραία μουσικούλα όμως κάνεις και με τους δύο και αυτό μετρά περισσότερο απ'όλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου