cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 Chat το κάναμε το forum.... ;D ;D ;D Την "ζημιά" μάλλον μου την κάνει το izotope 5 που έχω πάντα στο τελικό mix, όχι αυτό καθ'αυτό αλλά το preset (πειραγμένο βέβαια) που χρησιμοποιώ. Ακουστικά έχω τα AKG K44..... :-[ :P ::) :P Το στέρεο στο σαλόνι καλό είναι, αλλά όχι για μίξεις. Τι μου κάνεις βρε Δημήτρη, εκεί που καταστάλαξα σε κάποιον ήχο, άντε πάλι απ'την αρχή....... :-X Πέρα από την πλάκα (σχεδόν...) και πάλι thank you για τον χρόνο σου..... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 Chat το κάναμε το forum.... ;D ;D ;D Την "ζημιά" μάλλον μου την κάνει το izotope 5 που έχω πάντα στο τελικό mix, όχι αυτό καθ'αυτό αλλά το preset (πειραγμένο βέβαια) που χρησιμοποιώ. Ακουστικά έχω τα AKG K44..... :-[ :P ::) :P Το στέρεο στο σαλόνι καλό είναι, αλλά όχι για μίξεις. Τι μου κάνεις βρε Δημήτρη, εκεί που καταστάλαξα σε κάποιον ήχο, άντε πάλι απ'την αρχή....... :-X Πέρα από την πλάκα (σχεδόν...) και πάλι thank you για τον χρόνο σου..... :) δεν νομίζω ότι το κάναμε τσατ. Το κομμάτι σου ακούμε και προσπαθούμε να δούμε πού σηκώνει βελτιώσεις. Τα ακουστικά σου είναι ο πρώτος υπαίτιος. Το izotope ίσως ο δεύτερος. Κάποια στιγμή ίσως τα πούμε πιό αναλυτικά και κατ ιδίαν. Αν και νομίζω είναι ένα θέμα για συζήτηση το σωστό mastering.... (όχι ότι το κάνω εγώ φυσικά... :D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση