Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Σμοκ ον δε γοτερ μπαη Δεεπ Πουρπλε και Ριχαρδο Μαυρομουρη Ίσως είναι το ΠΙΟ αναγνωρίσιμο Ροκ κομμάτι (ρίφ) όλων των εποχών. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Βλάκ Σάμπαθ - παρανόιντ Αυτούς τους ήξερε η γιαγιά μου (κάτσε να ισοφαρίσω). ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 1-0 κερδάει η γιαγιά μου ;D Ρε φίλε μ' έβλεπε η μάνα μου να ξεραίνομαι στα γέλια, και ανησύχησε. "Μόνος σου γελάς παιδί μου? Είσαι καλά?" Να 'σαι καλά. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Ίσως είναι το ΠΙΟ αναγνωρίσιμο Ροκ κομμάτι (ρίφ) όλων των εποχών. Εξαίσιο το χιούμορ σας φίλτατε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Εξαίσιο το χιούμορ σας φίλτατε. Δεν λέω και το Σατισφαξιον είναι πολύ πολυ γνωστό, αλλά έχω την πεποίθηση ότι το Σμοκ ον δη γουότερ είναι πιο ποπιουλαρ (ίσως σαν ριφ) . Μπορεί και να σφάλω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δεν λέω και το Σατισφαξιον είναι πολύ πολυ γνωστό, αλλά έχω την πεποίθηση ότι το Σμοκ ον δη γουότερ είναι πιο ποπιουλαρ (ίσως σαν ριφ) . Μπορεί και να σφάλω. Πιο πολλοί ξέρουν το My Sharona από το Smoke On The Water. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Πιο πολλοί ξέρουν το My Sharona από το Smoke On The Water. Μπορεί, τι να πω. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2016 Believe από Cher. Ηταν το πρωτο με autotune και μαλιστα στο πιο extreme mode του. Από τοτε εχουμε ακουσει τοσα και τοσα στο πνευμα του. (στην Ελλαδα πρωτος ηταν ο Δαντης με το Κομματια, την ιδια εποχη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση