Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, μερικές μπάντες, έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία με κάποιο τραγούδι τους. Τα τραγούδια που αναφέρομαι στον τίτλο είναι αυτά τα σχετικά μεγάλα τραγούδια, που τα ξέρει και η μάνα μου, που αλλάξανε, κάτα κάποιο τρόπο την ιστορία της ποπ/ροκ με τον δικό τους τρόπο. Που ήταν ΤΟΣΟ ξεχωριστά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Που ήταν πρωτοπόρα σε κάποιο τομέα Πχ. Queen Bohemian Rhapsody Metallica One RHCP Under the Bridge Led Zeppelin Stairway to heaven Radiohead Paranoid Android κλπ. Άλλα? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Οι άσχετοι με τα ακούσματα του χώρου πάντως έχω την εντύπωση ότι όταν ακούνε Metallica και Radiohead σκέφτονται Nothing else matters και Creep αντίστοιχα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Beatles - love me do. Οι Beatles ήταν γκρουπ που τους ήξερε και η ΓΙΑΓΙΑ μου! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Rolling Stones - Satisfaction Η γιαγιά μου όμως δεν τους ήξερε. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Rolling Stones - Satisfaction Η γιαγιά μου όμως δεν τους ήξερε. ;D 1-0 κερδάει η γιαγιά μου ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Rolling Stones - Satisfaction Η γιαγιά μου όμως δεν τους ήξερε. ;D Θα τους ήξερε η γιαγιά του LK όμως ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 rock around the clock - Bill Halley Και ο αλλος του Great Balls of Fire πως τον λένε.................. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 πως τον λένε.................. Jerry Lee Lewis Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Σμοκ ον δε γοτερ μπαη Δεεπ Πουρπλε και Ριχαρδο Μαυρομουρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Jerry Lee Lewis ακριβώς αυτό. Απο το στόμα μου το πήρες :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση