fidelis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Αρρώστια ;D Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 https://interlude.fm/v/Aq8ppz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Ήδη έχουν αναφερθεί αρκετά από τα αγαπημένα μου ( π.χ. Dark Side Of The Moon, Physical Graffiti)... Ας πω ένα δυο που μου ήρθαν στο μυαλό με το που είδα τον τίτλο του θέματος, και δεν είναι ίσως και τα πιο γνωστά: Περιγραφικότητα, αφαίρεση, ευφυϊα. Το μοναδικό cd από τα 500+ που έχω στη συλλογή μου που το αγόρασα αποκλειστικά για το εξώφυλλό του (το έβλεπα καιρό στο δισκάδικο, γελούσα κάθε φορά, ώσπου δεν άντεξα, το πήρα). Τέχνη. Πόσο cool... τώρα που το ξαναβλέπω, αν ήταν να έβαζα ένα, εδώ θα κατέληγα μάλλον. Concept album με τα όλα του. Αχταρμάς που σου μένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Ισως ο πιο αγαπημένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Εξωφυλλαρα! φυσικα μ'ολο το concept οταν το ξεφυλλιζεις >:D Οπως και το 10000 days με τα psychedelic πατομπουκαλα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Ισως ο πιο αγαπημένος! Joan Chase.... (όπως και το Caravanserai...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Νομίζω οτι μόλις ανακάλυψα το νέο αγαπημένο μου εξώφυλλο δίσκου.. Ειναι μακράν οτι καλύτερο έχω δει εδω και πολύ καιρό..work of art.. ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Νομίζω οτι μόλις ανακάλυψα το νέο αγαπημένο μου εξώφυλλο δίσκου.. Μου θύμισες άλλο ένα ωραίο σε παρόμοιο μοτίβο: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 +1 για εξώφυλλο και + 1.000.000 για την μουσική Αλλά όσο καλό και αν είναι το savatage δεν έχει το βάθος, την λεπτομέρεια και την προοπτική του άλλου..(στα δικά μου μάτια πάντα) ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2016 Βέβαια, έτερον κότερον ;D , το έβαλα απλά γιατί μου θύμισε το μοτίβο κύματα και ιστιοφόρο εποχής 8) Καίγεται μεν αλλά δεν έχει σημασία ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση