Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Αγαπημένο εξώφυλλο δίσκου. Βάλτε 'ΕNA. Ναι, ξέρω είναι πολύυυυυ δύσκολο, και εγώ 1000 θα έβαζα. (Αν τυχόν ξέρετε και φωτογράφο/ σχεδιαστή – ρίχτε τον) Ξεκινάω: Visage- The damned don’t cry. Photo: Helmut Newton / Polydor 1982 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Ξέρω είμαι προβλέψιμος αλλά για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ :) Επίσης θα μπορούσα να βάλω και οποιοδήποτε από Storm Thorgerson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 C'mon man...this is soooo tough...and unfair...oh well... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 C'mon man...this is soooo tough...and unfair...oh well... I know it Mr. Και εγώ ζορίζομαι.... ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Αυτο. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 this one... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Horace Silver - Blowin' The Blues Away (1959) Cover by Paula Donohue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 this one... yesssss με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 yesssss Όντως, αυτοί έχουνε πολλά καλά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση