panka Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 ευτυχως... www.andersonguitars.com
Silot Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Ειναι να απορείς πώς κατάφερε να σωθεί απο την πυρά των σχιστομάτηδων ιεροεξεταστών που ευαγγελίζονται την απουσία του ξύλου στην παραγωγή ήχου... Leo got it right the first time
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Ειναι να απορείς πώς κατάφερε να σωθεί απο την πυρά των σχιστομάτηδων ιεροεξεταστών που ευαγγελίζονται την απουσία του ξύλου στην παραγωγή ήχου... :lol: :lol: :lol:
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Ειναι να απορείς πώς κατάφερε να σωθεί απο την πυρά των σχιστομάτηδων ιεροεξεταστών που ευαγγελίζονται την απουσία του ξύλου στην παραγωγή ήχου... Αποστόλη μου, το είχαμε συζητήσει και παλιότερα, το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό ή καλλιτεχνικό αν θέλεις, είναι πεντακάθαρα οικονομοτεχνικό... και δεν είναι ο Τομ ο μόνος που υποφέρει... :wink: Με την ίδια λογική, θα μπορούσα να γράψω σελίδες εναντίον των Ρουμάνων ή Πακιστανών προγραμματιστών... :wink: :D
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 ευτυχως γιατι ειχα σχεδιασει να αγορασω καμμια 10αρια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mij Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 ευτυχως γιατι ειχα σχεδιασει να αγορασω καμμια 10αρια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτό ήταν ειρωνικό για τις Tom Anderson;
panka Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 ευτυχως γιατι ειχα σχεδιασει να αγορασω καμμια 10αρια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτό ήταν ειρωνικό για τις Tom Anderson; προφανως... το περιεργο για εμενα παντως ειναι το πως στη χωρα που ανακαλυφθηκε η ηλ.κιθαρα να σεβονται οι εκει μουσικοι οσο τιποτα κατασκευαστες οπως o anderson,o suhr,o tyler (η fender στο σημερα δηλαδη)και εδω να τους βριζουμε-σατιριζουμε-ειρωνευομαστε με τιν πρωτη ευκαιρια!!!(θα εμπειστευτω αυτους που σιγουρα ξερουν καλλιτερα..) ας μας μαθουν αυτοι τιποτα.. εμεις μονο απο μπουζουκια ξερουμε..
mij Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Αν όντως ήταν, είναι κρίμα...δεν έχω να πω τίποτα άλλο...........
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Αν όντως ήταν' date=' είναι κρίμα...δεν έχω να πω τίποτα άλλο...........[/quote']πολυ πατριωτικα το παιρνεις φιλαρακι σιγα.. αυτο με τους αμερικανους που θα μας μαθουν αν μια κιθαρα ειναι καλη η οχι δεν το καταλαβα. εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου δοκιμαζοντας μια? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
mij Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2007 Αν όντως ήταν' date=' είναι κρίμα...δεν έχω να πω τίποτα άλλο...........[/quote']πολυ πατριωτικα το παιρνεις φιλαρακι σιγα.. αυτο με τους αμερικανους που θα μας μαθουν αν μια κιθαρα ειναι καλη η οχι δεν το καταλαβα. εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου δοκιμαζοντας μια? Αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι πριν; Είδες κάτι απο εμένα υπερ των αμερικάνων; Είναι κρίμα να ειρωνεύεται κάποιος μια top of the line - boutique κιθάρα ιδίως όταν υποτίθεται ότι έχει τεχνικές γνώσεις για το αντικείμενο και επιπλέον είναι και modulator Και επειδή έχω στη κατοχή μου μια τέτοια κιθάρα και επειδή την θεωρώ ένα απο τα πιο εξαίρετα όργανα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου στα 25 χρόνια που παίζω. Αν κάποιος που ξέρει να παίζει έχει δοκιμάσει ανάλογο όργανο και δεν του άρεσε τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο την οπτική του γωνία γαι το τι σημαίνει καλό όργανο Και δεν ξέρω αν οι αμερικανοί θα μας μάθουν αν ένα όργανο είναι καλό. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η όλη φάση ξεκίνησε απο αυτούς...κάτι θα ξέρουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση