Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Αυτά που έχουν μείνει είναι σαν αυτά που πουλάει με το κιλό (μάλλον με το κυβικό) δισκάδικο της Αθήνας! :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Αυτά που έχουν μείνει είναι σαν αυτά που πουλάει με το κιλό (μάλλον με το κυβικό) δισκάδικο της Αθήνας! :P Δεν ξέρω που το κατάλαβες αυτό (βλέπεις και πίσω από τον πρώτο δίσκο στη φώτο :P) αλλά και ετς να ναι, σκέψου πόσες ώρες έφαγες (και γω το παθα) σε υπόγεια.....ψάχνωντας μέσα σε σαβούρες....για να βρείς ένα ή δύο διαμάντια ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 εγώ δεν κατάλαβα, έρχεται ένας με 500 κούτες και ...the winner takes it all? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Απίστευτα πολλές ώρες, εν Ελλάδι και στο εξωτερικό. Ειδικά στη Σουηδία έχω ψάξει επί ώρες* flea markets με δίσκους κι' έχω βρει τέτοια διαμάντια σε αστείες τιμές (5-10-20 SEK) που θεωρώ τον εαυτό μου απίστευτα τυχερό. Από το 1988 (που πρωτοπήγα) και ύστερα η ποσότητα αλλά και η ποιότητα πέφτει κάθε χρόνο με εκθετικό ρυθμό. Πλέον αν βρω δίσκο των Abba θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Η πλειονότης είναι σκουπίδια των 80'ς (Martika, Jason Donovan ...) οπότε καταλαβαίνετε. *Μάλιστα επειδή κυκλοφορώ με ποδήλατο, πήγα με ήλιο κι' έφυγα με τέτοια βροχή που όταν έφτασα σπίτι γέμισα 2 μπουγέλους στίβοντας τα ρούχα μου. Ευτυχώς που έχω τσαντούλα που μου είχε χαρίσει ο "Τζάμπας" υδατοστεγή κι' εσώθησαν οι δίσκοι. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Ε όχι και σκουπίδα η Marika. Θα μαλώσομεν! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Μητσοτάκη; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 εδιτ: H Μartika! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Απίστευτα πολλές ώρες, Στο τελευταίο παζάρι βινυλίου βρήκα τον εαυτό μου να βαριέται ασύστολα να ψάξει τις εκατοντάδες δίσκους. Μπορεί να έφταιγε ο πολύς κόσμος, οι απαράδεκτες τιμές και η ενίοτε ανυπόφορα δυνατή μουσική. Μπορεί και να βαριέμαι το "σπορ" πλέον. Ευτυχώς ήταν όμως στο Μουσείο Αυτοκινήτου και πέρασα ευχάριστα την ώρα μου. Ε όχι και σκουπίδα η Martika. Θα μαλώσομεν! :D Και δεν προτίθεσαι να μαλώσεις για το έτερον ήμισυ της Minogue, Jason Donovan ? Τι να πω ...... ντροπή, μόνο αυτό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση