Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Χαιρετώ το forum! Αυτό είναι το πρώτο μας lyric video από το πρώτο μας album. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Ωραία φωνή, ωραία ερμηνεία και ωραίο κομμάτι. Ωραίοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Ωραία παραγωγή, μια χαρά παιξίματα (αν και μού'λειψε ένα σόλο...) αλλά, κατ'εμέ, η μελωδική γραμμή των φωνητικών δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων! Ψιλοβαρέθηκα (χωρίς παρεξήγηση......) Το πρώτο μέρος, που μου θύμησε Floyd, 3:36 λεπτά, μάλλον παρατράβηξε....το 2ο μέρος με τα δεύτερα φωνητικά στο τέλος του, μου άρεσε πολύ περισσότερο! Το κομμάτι, προς Θεού, δεν είναι κακό, αλλά με κάποια μικρά "ξεσπάσματα" ή κάποιες μικρές αλλαγές-γεμίσματα εδώ κι εκεί, ίσως, πάλι κατ'εμέ..., να ήταν καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Η αλλαγή στο 3.36 είναι καταπληκτική.Βέβαια το 1ο μερος είναι λιγο μακροσκελές και κουραστικο .Μάλον στο μυαλό σας είχατε κάτι σε eloy (Μου τους θυμίζει η γυναικία φωνη που ακούγεται εδω κι εκει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση