dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 ΤΟ ροκ δεν μπορεί να είναι μία μπάντα γιατί το ροκ είναι πολύ περισσότερα πράγματα από μία μπάντα. δεν είναι αυτό το πνεύμα του νήματος. δεν είναι ΤΟ rock οι lizzy. (να σκεφτείς ότι δεν έχω καν δίσκο τους, έναν ash έχω επίσης). Όμως όταν ακούω lizzy λέω αμέσως αυτό είναι καλό rock. Το αντιπροσωπεύουν. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Μετα τα 2 προφανη δηλ. Beatles & Rolling Stones θεωρω οτι τα παρακατω ειναι εκ των ουκ ανευ 1.Pretenders ,τρομερη ρυθμικη απο την θεα χωρις την οποια δεν νοουνται οι Pretenders και ολοι οι lead κιθαριστες ο ενας καλυτερος απο τον αλλον 2.The Clash,χωρις την κιθαρα ξΟυραφι του Strummer η συμπληρωματικη ρυθμικη και η πανεξυπνη lead του Jones δεν θα λειτουργουσε 3.Oasis,πραγματικο ΣΧΟΛΕΙΟ κιθαριστικης συνεργασιας σε ολες τις εκδοσεις της μπαντας 4.ACDC τι να πρωτοπει κανεις 5.Alman Brothers το αυτο με το 4. 6.Νιck Cave & the Bad Seeds ,φυσικα μιλαμε μονο για την εποχη που ηταν ο BLIXA στο συγκροτημα,ενας αντιχριστος "κιθαριστας" δημιουργει χαος πανω στο σταθερο "παραδοδιακο" και επαγγελματικο παιξιμο του Harvey. Smiths (να χαρεί κι ο Νίκος) εναν ειχαν αυτοι μπρε....βεβαια ακουγεται σαν 15 οποτε δικαιολογεισαι που μπερδευτηκες ;D Thin Lizzy Wishbone Ash για αυτους δεν Κσερω....WA μια φορα πριν απο 20 χρονια ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να ακουσω και κοιμηθηκα.....TL αντε να εχω ακουσει 3-4 κομματια πριν απο 30 χρονια οποτε count me out www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 οι Television με τον Richard LLoyd και τον Tom Verlaine It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Moody / Marsden και απο εμένα......πληρουν και τα 5!!! moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 για αυτους δεν Κσερω....WA μια φορα πριν απο 20 χρονια ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να ακουσω και κοιμηθηκα.....TL αντε να εχω ακουσει 3-4 κομματια πριν απο 30 χρονια οποτε count me out ποτέ δεν είναι αργά. εγώ άκουσα tl ξανά μετά από 40 χρόνια και είπα γιατί ρε δεν άκουγες τόσο καιρό... (γι αυτό και έβαλα το θέμα). Για τα άλλα, συμφωνώ για pretenders. Αλλά, άλλα είχα στο νού μου.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Παπαδόπουλος-Ζαμπέτας Greenwood- O'Brien ΤΟ rock όπως το φαντάζεται ο ΟP, υποθέτω οι εξής δύο: ΑC/DC Thin Lizzy (αν και προτιμώ τον μόνο του Bell, από τη μετέπειτα δυάδα) Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriselidas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 rolling stones acdc the almann brothers lynyrd skynyrd eagles αν και την καλυτερη κιθαριστική συνεργασια νομιζω την ειχαν οι 2 τελευταιοι οι 2 πρωτοι ειναι που καθορισαν ΤΟ ροκ περισσοτερο απο τους αλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Παπαδόπουλος-Ζαμπέτας +10000 :) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση