dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 άμα είναι vintage και έκανε τέτοια μόντα.... έχει πολλά κάκαλα... αμα δεν την δώσει ποτέ... και αν είναι reversible... με σήμα το μπιφτέκι
vastrange Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 όπως και να 'χει η κιθάρα είναι κούκλα!!! Ars longa, vita brevis.
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 αυτη η κιθαρα δεν προκειται να πουληθει ποτε, ειναι δεδομενο, οποτε μαγαριζεται κατα βουληση It's a shame stupidity isn't painful.
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 αν σκεφτείς ότι και εγώ την 73άρα τη δικιά μου την σκάλιξα λίγο.... ;D αναστρέφεται βέβαια... με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 reissue είναι? νομιζα βινταζ reissue 62 ειναι....(αν ειχε stock anodized gold pg τοτε ειναι thin skin) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 για την ιστορια , μου σφηνωθηκε στο κεφαλι η ιδεα οταν ειδα αυτην την jaguar του Nels Cline : It's a shame stupidity isn't painful.
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 για την ιστορια , μου σφηνωθηκε στο κεφαλι η ιδεα οταν ειδα αυτην την jaguar του Nels Cline : Ναι ρε φιλΩς αλλα δεν ειπαμε να φτασεις να παιζεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ και απο αυτον.... ;D..αραξε λιγο μας εχεις ψαρωσει εντελως.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Ναι ρε φιλΩς αλλα δεν ειπαμε να φτασεις να παιζεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ και απο αυτον.... ;D..αραξε λιγο μας εχεις ψαρωσει εντελως.... τι ειναι αυτα που λες , μας βλεπει και κοσμος, θα πεσει φωτια να μας καψει! :-X :-X It's a shame stupidity isn't painful.
ekim Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 @matawan Φίλε μπορείς να μου πεις τον τύπο βαφής της κιθάρας; Είναι ματ το χρώμα της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση