happydreamer Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Καλησπερίζω. Εχω κάποια ηχεία από ένα παλιό στερεοφωνικό aiwa, τα οποία σκέφτομαι να τα συνδέσω σε ένα φτηνό F&U mini hi-fi που έχω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι αποτέλεσμα θα έχω και αν υπάρχει κίνδυνος να κάψω το hi-fi. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής: Τα ηχεία είναι από 90 watt με impendance 6ohm. Το mini hi-fi λέει συγκεκριμένα: AC 90-220V, 50/60HZ 40W 10WX2 (8 OHM 1KHZ 10% THD RMS) Αντιλαμβάνομαι ότι τα ηχεία είναι πολύ μεγάλα για το συγκεκριμένο. Θα ήθελα να ξέρω όμως αν υπάρχει κίνδυνος και αν θα έχω έστω και λίγο καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bolo Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Αν δεν ανεβαζεις μεγαλες εντασεις και αποφευγεις τις παραμορφωσεις δεν θα καψεις τιποτα...το ηχητικο αποτελεσμα ειναι πολυ σχετικο αν θα ναι καλυτερο η χειροτερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Όσον αφορά στο ίδιο το ηχητικό αποτέλεσμα, παίζεται. Πάντως θα ακούσεις ικανοποιητικά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Συμφωνω. Με το αντίθετο θα ειχες. Πολλά watt ενισχυτη, λίγα watt ηχεία. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Οκ παιδες! Θα το επιχειρήσω λοιπόν! Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_yes Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Βασικα,αν καταλαβα καλα,τα ηχια ειναι 6Ω και το χαιφαι θελει 8Ω; τοτε εγω δεν θα το εκανα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση