Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Εδώ και κάποιο διάστημα το youtube σoυ δίνει τη δυνατότητα στα videos που ανεβάζεις στο «κανάλι» σου να προσθέτεις υδατογράφημα. Πρακτικά έχει ένα νόημα . Δεν ξέρω αν μου αρέσει αισθητικά. Τι λέτε; Όσοι έχετε κανάλι , το προσθέσατε το υδατογράφημα ή όχι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Oχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Εγω το εχω βαλει εδω και κανα χρονο Μικρο και διακριτικο Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2016 Εγω το εχω βαλει εδω και κανα χρονο Μικρο και διακριτικο Τωρα το πρόσεξα, ωραίο είναι! Αμφιταλαντεύομαι ακόμα. Έβαλα μια φίλη γραφίστρια να μου ετοιμάσει ένα, ίσως αυτό μου "κάτσει" πιο καλά στο μάτι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Εγω το εχω βαλει εδω και κανα χρονο Μικρο και διακριτικο Κι εγώ. Όντως Τωρα το πρόσεξα, ωραίο είναι! Αμφιταλαντεύομαι ακόμα. Έβαλα μια φίλη γραφίστρια να μου ετοιμάσει ένα, ίσως αυτό μου "κάτσει" πιο καλά στο μάτι. Στην ουσία είναι για να μπορεί να κάνει κάποιος εγγραφή απευθείας στο κανάλι σου. Το YT γράφει "Μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα για να τη χρησιμοποιήσετε ως υδατογράφημα του καναλιού σας. Σας προτείνουμε η εικόνα να έχει διαφανές φόντο (αντί για συμπαγές) και μόνο ένα χρώμα. Με τη σωστή χρήση διαφάνειας, εξασφαλίζετε ότι η εικόνα θα είναι λιγότερο ενοχλητική, ιδίως σε μικρές οθόνες, όπως αυτές των κινητών. Με αυτή την προώθηση καναλιού, οι θεατές θα μπορούν να εγγραφούν απευθείας στο κανάλι σας, αν τοποθετήσουν το δείκτη του ποντικιού πάνω από το υδατογράφημα (μόνο σε υπολογιστή). Η επιλογή αυτή δεν εμφανίζεται στους χρήστες εάν έχουν ήδη εγγραφεί στο κανάλι σας." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2016 Στην ουσία είναι για να μπορεί να κάνει κάποιος εγγραφή απευθείας στο κανάλι σου. Το YT γράφει Ναι χρηστικό είναι, το είπα από την αρχή. Αισθητικά το σκέφτομαι ακόμα. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση