audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Νίκο δεν με διαβάζεις .... :( ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 όχι ορε... φωτιά να πέσει να με καψαλίσει... ίσα ίσα που μου σκάλισες μνήμες... απλά πέρασα το θέμα στα γρήγορα και το γήρας ουκ έρχεται μόνον κλπ κλπ... σόρυυυυ... :-* ;D τώρα κάτσε να με περιλάβει και ο Λάκης... έχει γίνει ταινία (απαράδεκτη με την Nicole) αλλά το βάζω τιμής ένεκεν για την μυτούλα της Elizabeth... 8) and :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 αγαπημένη δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 νομίζω ότι ξεχάσαμε τον Randy... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 and :P Όποιος ποστάρει το Moonlighting Theme από Al Jarreau ,χαίρει της εκτίμήσης μου ;D Δεν σε φοβόμουν εσένα :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Απορώ πως σας ξέφυγε αυτό.... https://www.youtube.com/watch?v=sLisEEwYZvw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Απορώ πως σας ξέφυγε αυτό.... Από αυτό το serial θα έβαζα την cameo appearance του Chris Isaak στην καταπληκτική ερμηνεια του smelly cat. ;D ;D Καθώς και κάτι πολύ έξυπνα τζαζο-blues licks των 7" σε κάποιες σκηνές (κυρίως στο άνοιγμα αυτων). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Όπως και το "Celebration" των Kool & The Gang από τον Dr. Ross Geller. Get funky... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Ο Ρούχλας είναι Λα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Ο Ρούχλας είναι Λα ;D Εδω ο Σεβαστιανός έγινε Υπουργός... :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση