Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 hill street blues!!!!! Απαπαπαπαπα, το χα ξεχάσει αυτό! Καραβινταζια...θα το ψαξω στο γιουτουμπ να το θυμηθω ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Melrose place Για να σας προλάβω, δεν το έβλεπα αλλα το άκουγα.. :-) :-P Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Melrose place Για να σας προλάβω, δεν το έβλεπα αλλα το άκουγα.. :-) :-P Εγώ το βλεπα κιόλα, μια χαρά ήταν ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!! Ποιός το γραψε αυτό; Σαν Randy Cοven είναι. Edit : Το googlaρα.....Jack Elliott and Allyn Ferguson...κομματάρα! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Χαρακτηριστική !! Αξεπέραστη !!! Όπως επίσης ...... Μπορώ να το πάω έτσι όλη μέρα ... Παίζετε καθαρά στη έδρα μου με 9 παίκτες και τον διαιτητή δικό μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Χαρακτηριστική !! Αφου κλέβεις. Στο Odd Couple είναι το theme song της ταινίας (είναι τό ίδιο) είπαμε όχι ταινίες. :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Αφου κλέβεις. Στο Odd Couple είναι το theme song της ταινίας (είναι τό ίδιο) είπαμε όχι ταινίες. :P Πάσο. Πάμε στη δράση.... https://www.youtube.com/watch?v=iq-YeD4L-bg ΓΙΑ ΤΑ 10 ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Το samplάρισαν και σε rap κομμάτι. Ενώ αυτό ήταν ραπ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Πες μου ότι έβλεπες και prince of bel air... ;D Μου θύμησες αυτό (παιζόταν την ίδια εποχή), δεν το θυμάμαι καλά, αλλά μου έμεινε ότι είχε εξαιρετική σκηνοθεσία για το είδος (εκείνη την εποχή). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση