Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Πολλές sitcoms έχουν εξαιρετική μουσική (είτε ως theme music) είτε γενικότερα (με guests κ.λ.π). Ξεκινάω με μια αγαπημένη σειρά και κορυφαίο μουσικό θέμα, από το Frasier. Ρίξτε και τις δικές σας. Y.Γ. Είπα να βάλω ένα μόνο. Όποιος ποστάρει το Moonlighting Theme από Al Jarreau ,χαίρει της εκτίμήσης μου ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Όποιος ποστάρει το Moonlighting Theme από Al Jarreau ,χαίρει της εκτίμήσης μου ;D Με πρόλαβες αλλά έχω κι άλλα. Edit: Γιατί το περιορίζεις σε sitcoms; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Με πρόλαβες αλλά έχω κι άλλα. Καλά εσύ χαίρεις της εκτίμησής μου ακόμα και το theme από το Dukes of Hazzard να έβαζες. ;D ;D ;D Υ.Γ. Waylon Jennings ακούω και στα καλά μου ;D Edit: Γιατί το περιορίζεις σε sitcoms; Το ξεπεριορίζω ;D , Απλα να μην μπλεχτουμε με ταινίες. Ας το κρατήσουμε σε σειρές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 ακόμα και το theme από το Dukes of Hazzard να έβαζες. ;D ;D ;D Κι εδώ με πρόλαβες ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Απλα να μην μπλεχτουμε με ταινίες. Ας το κρατήσουμε σε σειρές. Ναι δεν εννοούσα να πάμε σε ταινίες αλλά γενικώς tv series και εκτός sitcoms. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Ωραίο θέμα! Εχει ανέβει πολύ το επίπεδο της μουσικής σε σειρές (Μετά το ρετιρέ :laugh: ). Πέρα από το αυτονόητο (true detective), βρήκα πολύ σωστή τη μουσική του Knick: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 βρήκα πολύ σωστή τη μουσική του Knick: Δεν το ξερα. Ούτε σαν σειρά ούτε σαν μουσική. Θα το ψάξω. Θενkς Peter! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Δεν το ξερα. Ούτε σαν σειρά ούτε σαν μουσική. Θα το ψάξω. Θενkς Peter! παρακαλώ :) ειναι πολύ ωραία η σειρά και η μουσικη (kate me), αλλά πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η αντίθεση στις εποχές (διαδραμάτισης της ιστορίας και μουσικού είδους που ντύνει αυτή την εικόνα). https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Classic 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Vintage classic! και το how to... απο τον Mike Post Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση