dimsonic Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Τι θα γινει ωρε? Τοσος κοπος ειναι να γραψετε κατω απο τις φωτογραφιες τα ονοματα? Μας διαβαζουν και μικρα παιδια (μαθητες Δημοτικου που επισκεπτονται τη Βουλη και το ΝΟΙΖ, τρεχα γυρευε γιατι...) που οι φωτογραφιες δεν τους λενε τιποτα. Αλλα αφου το πατε ετσι, παρτε την παρακατω φωτο απο τα μεσα των 80s. Οποιος ξερει ποιος ειναι ας μη το γραψει, ειμαι περιεργος να δω αν καποιος τον βρει απο τη φατσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Αλλα αφου το πατε ετσι, παρτε την παρακατω φωτο απο τα μεσα των 80s. Οποιος ξερει ποιος ειναι ας μη το γραψει, ειμαι περιεργος να δω αν καποιος τον βρει απο τη φατσα. Να μην πω δηλαδή? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Και εγώ ξέρω , αλλά δεν λέω, αν είναι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 μα...δεν βάλαμε κανέναν άγνωστο... :D άμα δεν ξέρεις κάποιον, πολύ ευχαρίστως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Και εγώ ξέρω , αλλά δεν λέω, αν είναι. Nope. Να μην πω δηλαδή? ;D Nope too. μα...δεν βάλαμε κανέναν άγνωστο... :DΓια σενα, εμενα και πολλους αλλους Ναι. Για τα παιδια του Δημοτικου ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 να βάζουμε δηλαδή..... ΟΚ βάζω τα δύσκολα... το παιδί που διαβάζει Φυσική είναι ο Carlos Santana. (τον δικό σου....δε λέω...) Να βάλω και τα άλλα? :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Αυτός είναι.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Ο Σαντανας φαινεται(δεν εχει αλλαξει και τοσο εδω που τα λεμε),αλλα κι ο αλλος του WFK ευκολακι ειναι,φτυστος οπως στο εξωφυλλο με τον Pat Thrall(αλητεια εκανα,το ξερω ;D ;D). ΥΓ.Με προλαβε ο Φωτης Τσιγαρος. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2016 Με τόσες γνώσεις, άντε και μοντερέιτορ Γιώργο..... ::) ;D >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση