Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Προς θεού, και εγώ λέω ότι ο Οκτάπους καλά έκανε. Επίσης η φωτογραφία για εμένα είναι η αγαπημένη μου τέχνη, Θα συνεισφέρω με μια φώτο που συγκενρτώνει ΟΛΑΑΑΑ τα fetish μου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 το νήμα νομίζω έχει εξαιρετικές προοπτικές, διότι μπορεί να μαζέψει ένα σωρό καλές στιγμές που για να τις εντοπίσεις θέλει μέρες. Επίσης ίσως αξίζει να αλλαχτεί ο τίτλος σε Διάσημοι (ή απλώς) Μουσικοί σε καθημερινές στιγμές. Και μια συνεισφορά από μένα: Ο πατήρ κι η μήτηρ με τον γιό Frank... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Rory με καλή παρέα, Bowie με SRV και Rodgers, Jimi με Band Of Gypsys, και Van Halen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Παρασυρμένος από την τελευταία φωτο του Φιουζονάκη, και μια ΣΠΑΝΙΑ, όντως αδημοσίευτη, από το προσωπικό μου αρχείο (που μόλις σκάναρα). Diamond Dave (Lee roth). ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rodney Toady Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 O Brian May με μία Burns και τη Red Special σε ... αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Jon Lord, George Harrison, Ian Gillan, ο δεξιά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι Iommi - Gillan Kαι κάτι που όλοι ξέραμε ;D Justin Hayward and Ian Gillan 1968 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 o Paice είναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 o Paice είναι Το υπέθεσα κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 o Paice είναι Δεν ειναι ο Paice. Μοιαζει αυτος ο τυπος στον Paice? ??? Ο τοτε manager τους ειναι, δεν θυμαμαι το ονομα του. Ο Paice την εποχη εκεινη ειχε φαβοριτες πιο μεγαλες κι απ'του Κοκοτα. Υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες απο τη μερα εκεινη που μπορειτε να δειτε. Ο Harrison ειχε παιξει εκεινη τη μερα μαζι τους σαν guest, ειναι απο ενα live στα τελη του 1984 στην Αυστραλια. Ο Harrison και ο Lord ηταν "κολληταρια" για δεκαετιες και γειτονες επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Eπειδή δεν βλέπουμε σπάνιες αλλά κυρίως κλασσικές φωτογραφίες όπως έκανε και ο φίλτατος dimsonic με την φωτο του zappa από την εξαίρετη δουλεία του john olson http://www.dailymail.co.uk/news/article-2098596/Photos-1970s-rock-stars-parents-reveal-humble-roots-childhood-homes.html ανεβάζω και εγώ μια κλασσική αλλά ''δύσκολη'' rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση