blue Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 EDIT: Βλακεία είπα :oops: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Αυτά είναι! Όταν γίνω rock star και τα λεφτά θα ρέουν θα πάρω πέντε έξι τέτοιες. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Σιγά το πράμα έχει ο καθένας από 10 κιθάρες και από αυτές άντε να χρησιμοποιεί 1-2. Αίσχος.... καλά είμαι με τις 2 κιθαρούλες που τους πίνω το αίμα παρά αυτό το πράμα. Σαν τα ρούχα 1 πράμα που αγοράζουν 45 αλλαξιές για κάθε σεζόν έτσι για να γεμίζει η ντουλάπα και όχι επειδή τα έχουν ανάγκη! Πεταμένα λεφτά!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Σιγά το πράμα έχει ο καθένας από 10 κιθάρες και από αυτές άντε να χρησιμοποιεί 1-2. Αίσχος.... καλά είμαι με τις 2 κιθαρούλες που τους πίνω το αίμα παρά αυτό το πράμα. Σαν τα ρούχα 1 πράμα που αγοράζουν 45 αλλαξιές για κάθε σεζόν έτσι για να γεμίζει η ντουλάπα και όχι επειδή τα έχουν ανάγκη! Πεταμένα λεφτά!!! Σωστός. Δεν κάνουν οι κιθάρες τον κθαρίστα αλλά ο κιθαρίστας τις κιθάρες Σωτήρης έφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Σωστός Σωτήρη. Αμάν πια λες και αν κάποιος έχει τις άπειρες κιθάρες, ενισχυτές, vst όργανα κλπ θα γίνει σοβαρότερος καλλιτέχνης και πιο ολοκληρωμένος από κάποιον που έχει μόνο 1 ( αν και εγώ νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!! ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Σωστός Σωτήρη. Αμάν πια λες και αν κάποιος έχει τις άπειρες κιθάρες' date=' ενισχυτές, vst όργανα κλπ θα γίνει σοβαρότερος καλλιτέχνης και πιο ολοκληρωμένος από κάποιον που έχει μόνο 1 ( αν και εγώ νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!! )[/quote'] Καλά εννοείται ότι είναι απλώς συλλογές, άσχετες με μουσική. Δεν υπαστηρίζουν άλλωστε το αντίθετο. Αλλά είναι σπάσιμο να το βλέπεις. Χρήσιμο θα ήταν όμως να είχαμε 2-3 διαφορετικές, καμιά hollow, καμιά 24ρα, με trem, χωρίς trem..... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jobforacowboy Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Αυτά είναι! Όταν γίνω rock star και τα λεφτά θα ρέουν θα πάρω πέντε έξι τέτοιες. :lol: :lol: :lol: αμα γινεις ροκ σταρ θα στις δινουν τσαμπα μεγαλε :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Ταπεινη γνωμη,οσες περισσοτερες κιθαρες εχεις,τοσο πιο δυσκολα βελτιωνεσαι... Εκτος αν μιλαμε για συλλογη,οποτε δεν υπαρχει λογος να βελτιωνεσαι.. Απλα χειροτερευεις... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Βραβείο ξεθαψίματος 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Βλέπω μια Joe Perry...φφμακη μου; ;D Ρε συ Μενέλαε, καμιά φωτό με 513 δεν είχε? A, τους μισώ και γω όλους ακόμα από το 2007! :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση