Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Βρε βρε τι μου θυμιζουν....Αμερικανοι πρεπει να τις εχουν. Ο ιδιος τροπος φωτογραφησης.... παω να ξαπλωσω τα συνθια μου.... ;) :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rckmr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Βρε βρε τι μου θυμιζουν....Αμερικανοι πρεπει να τις εχουν. Ο ιδιος τροπος φωτογραφησης.... παω να ξαπλωσω τα συνθια μου.... ;) :D Θες να ξεκινήσει και άλλος παγκόσμιος ; Εάν κρίνω από την φωτογραφία... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Βλέπω μια Joe Perry...φφμακη μου; ;D Να πω την αλήθεια .. παίζω με 2 κιθάρες την ΑΤΗΑΝ & 1992 PRS EGII οι υπόλοιπες είναι για να τις βλέπω ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 μπα και αυτος με την prs μονο παιζει δεν βλεπεις οτι μονο εκει εχει πεννα? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yohan Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δε μου λέει τπτ που έχει ο καθένας 45 κιθάρες και η καθεμιά έχει 3000-6000 ευρώ! Πολλοί έχουν endorsement και τις παίρνουν αβέρτα δωρεάν! Γι'αυτό και οι εταιρείες έχουν τις τιμές τους στα ύψη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 άκυρο!! νόμιζα οτι ήμουν σε άλλο θέμα!! :O {είμαι ξενύχτης} Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μακη, τι λεει ο Ματιας? Σπαει καμπινες? ;D Πρωτα απ'ολα μου αρεσει το ροζ ζωακι! ;D Η μουρ εχει και μιντι? Αυτη που μοιαζει με Huber τι ειναι? Ποτε θα ερθω σπιτι σου? ;D (πολλες ερωτησεις, ξερω, γινομαι σπαστικος ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μάκη, ο καναπές τι μάρκα είναι??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πέραν της πλάκας, εντυπωσιακή συλλογή έχεις. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Εμένα πάλι μου φαίνεται άκρως αντιπαθητικό να βλέπω κιθάρες μόνο σαν αντικείμενα μιας συλλογής. Κιθάρα που δεν παίζεται είναι άχρηστη. Αλλά το βλέπω κι από άλλη προοπτική προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Kαι όμως, ξαναβλέποντας τη συγκεκριμένη συλλογή (από το αρχικό post), μπορώ να υποθέσω ότι ο τύπος που την έχει, και ξέρει από μουσική και παίζει μουσική και (μάλλον) παίζει πολύ καιρό και δεν πουλάει τις κιθάρες του. Με λίγα λόγια, είναι μία λογική συλλογή Βλέπω μια Sadowsky που δεν θα την αγόραζε ο καθένας εύκολα και μια Trussart επίσης... Eπίσης είναι προφανές, ότι δεν του αρέσουν πολύ οι Telecaster Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση