menelaos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Τι να πει κανείς... Και μιλάμε για κιθάρες που οι τιμές τους ΑΡΧΙΖΟΥΝ από 2000$, και συνήθως πάνε πάνω από 3000-4000$....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Μου τρέχουν τα σάλια..... :oops: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 8O 8O 8O Στοίχημα το 90% είναι καλογυαλισμένες και δεν τις αγγίζουν ποτέ και παίζουν με Squier στα τζαμαρισματα τους :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Κι εγω τους μισω αλλα αυτες τις λατρευω! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 περιεργο...........................εμενα δεν μου αρεσει καμμια............................ μονο οι ενισχυτες με ιντριγκαρουν καπως :D :D :D :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 :D:D Πάντως ρε γμτ πλάκα πλάκα, σπατάλη. Ούτε ασχολούνται μαζί τους οι περισσότεροι, τις έχουν απλά στον τοίχο. Όχι ότι είναι και περίεργο όταν έχεις 20 κιθάρες. Αλλά ρε γμτ είναι κρίμα. :( Ούτε καν τις "αγαπάνε" :lol: δηλαδή να είναι έτσι έστω και λίγο συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους. Παιδιά μιλάμε είναι τρελλό! Αγοράζουν και πουλάνε σαν να είναι μετοχές :lol: :lol: :lol: Τυπάκια που απλώς παίρνουν και μετά από κανα μήνα τις δίνουν. Δε μπορώ να το καταλάβω... Για όποιον θέλει να προσπαθήσει πάντως: http://forums.birdsandmoons.com/forum/ ...και παίζει ΠΑΡΑ πολύ καλό section με αγοραπωλησίες, σε πάρα πολύ καλές τιμές - μόνο που οι περισσότεροι δε δέχονται να στείλουν Ευρώπη, οπότε θέλει πολύ ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 βλεπω μια suhr η μου φαινεται? 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Πάντως αποκάθε φωτογραφία 2-3 κιθάρες θα διάλεγα να έχω μαζί μου στα live.Οι υπόλοιπες είναι πραγματικά για "βιτρίνα" έτσι να στολίζεις το σπίτι σου. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Αν εξαιρέσεις κανα-δυο LesPaul και ιδίως μια με P90s (νομίζω...) στην τελευταία φωτογραφία δεν εντυπωσιάστηκα κιόλας! Τόσες πολλές PRS για τον τοίχο...μάλλον κάτι σημαίνει αυτό! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Ουτε μια τελε τα παληκαρια....Κριμα... :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση