Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Ομολογώ ότι όποτε άκουγα το όνομα Μονικά, με ενοχλούσε κάπως. Ο σνομπ μέσα μου έλεγε "Μα καλά... Και στο Ηρώδειο, ΚΑΙ στο Ωνάσειο, ΚΑΙ παντού ρε γαμώτο? (Γιατί όχι εγώ?)" Έλα που όμως μέσω facebook έπεσα σε ένα βίντεο της και τελικά άκουσε και μερικά άλλα και μου άρεσε πολύ... Παραθέτω δύο βίντεο από τη συναυλία της στη στέγη γραμμάτων και τεχνών. και Και το βίντεο από ΤΟ NPR! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Το Μονικα...βγαίνει από το Φυσαρμόνικα? O0 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 To auto tune στην κυρια απο εμενα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Βεραμάν νύχια; Όχι ευχαριστω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 κάποιες μελωδίες της με είχαν κερδίσει άμεσα και περιλήφθηκαν για καιρό στην playlist μου... κάποτε όμως έκανα το λάθος και πήγα να την δω live... οϊμέ... αποκαθήλωσις εις την οδόν των "πρασίνων"... ειδικά οι ερμηνείες της εις την ελληνικήν έβριθαν κακοποιημένων τονικά φράσεων (χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία να τις προκαλεί)... κρίμα διότι δεν είναι δα και "Μητροπάνος" να της συγχωρούνται ελαφρά τη καρδία... ;) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 κάποιες μελωδίες της με είχαν κερδίσει άμεσα και περιλήφθηκαν για καιρό στην playlist μου... κάποτε όμως έκανα το λάθος και πήγα να την δω live... οϊμέ... αποκαθήλωσις εις την οδόν των "πρασίνων"... ειδικά οι ερμηνείες της εις την ελληνικήν έβριθαν κακοποιημένων τονικά φράσεων (χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία να τις προκαλεί)... κρίμα διότι δεν είναι δα και "Μητροπάνος" να της συγχωρούνται ελαφρά τη καρδία... ;) ;D πηγαινε να δεις και τη στικούδη και μετά σου εγγυώμαι οτι θα την λατρεψεις καθολικά χαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 πηγαινε να δεις και τη στικούδη... +1 Εχω δισκογραφια της σε βινυλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 πηγαινε να δεις και τη στικούδη και μετά σου εγγυώμαι οτι θα την λατρεψεις καθολικά χαχαχαχαχαχχα Κωστάκη(δες), αν πήγες στη Στικούδη και χρησιμοποίησες την "ακοή" αντί της "όρασης" ε τότε θα λατρέψω εσένα... και μάλιστα ειδικά... χα χα χα και λοιπά... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Npap, ο λογος που λατρευουμε τη Στικουδη ειναι γιατι, ενω ειναι αντικειμενικα ωραια γυναικα, διαθετει και φωναρα. Πολυ ταλαντουχο πλασμα (εχει πολλα ταλαντα που θα'λεγε κι ο Αστεριξ ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2016 κρίμα διότι δεν είναι δα και "Μητροπάνος" ;) ;D Ο Θ. Παπακωνσταντίνου πιστεύω κερδίζει σε αυτόν τον τομέα χαλαρά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση