Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Γινήκαμε τέσσερεις αμέσως.Μολις φτασουμε τους 6, κανονιζουμε να βγουμε να φαμε σε καμια ταβερνα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Το κορυφαίο adventures in radioland..δεν το δα στη λίστα ;D ;D ;D ;DΔεν το εχω :angel: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Δεν το εχω :angel: Πάρτο, θα σου αρέσει σίγουρα εσένα....σε βινυλιο :P :P :P ;D ;D ;D ;D Sorry για το ποστ (είναι άσχετο), αλλά θα βάλω το αγαπημένο μου* * Keyboards by Bill Evans https://www.youtube.com/watch?v=6U06lR7r_Y0 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Sorry για το ποστ (είναι άσχετο), αλλά θα βάλω το αγαπημένο μου* * Keyboards by Bill Evans Πολύ Miles ύφος. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Πολύ Miles ύφος. :) Late Miles ..... You're Under Arrest εποχή....δυο χρόνια μετα βγήκε. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Late Miles ..... You're Under Arrest εποχή....δυο χρόνια μετα βγήκε. ;) Και Decoy εποχή. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Και Decoy εποχή. ;) Σωστό και αυτό....80ίλα γενικώς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Πάρτο, θα σου αρέσει σίγουρα εσένα....σε βινυλιο :P :P :P ;D ;D ;D ;DΔεν ημουν ποτε φιλος του βινυλιου, αν και γεννηθηκα μεσα σ'αυτο. Ηταν, ειναι και θα παραμεινει pain in the ass. ;D Αυτο το ειχα καταλαβει απο μωρο, και εκει στις αρχες των 90s απαλλαχτηκα απο ολα τα βινυλια μου. Αργοτερα τα περισσοτερα απο αυτα αγοραστηκαν ξανα σε CD, αυτη τη μεγιστη εφευρεση που μας εκανε να ακουσουμε επιτελους τη μουσικη των αλμπουμ χωρις θορυβο, θαμπαδα, χρατς-χριτς-χρουτς κλπ. Το κομματι τωρα δεν μου αρεσε. Μαπα το πεπονι. :P Τι 80ντιλα ειναι αυτη??? :-X Χαλια ηχος, σαν demo ακουγεται. Ασε που και η μπαντα μονο Mahavishnu Orchestra δεν τη λες. Λαθος του Johnny που την ονομασε ετσι. * Keyboards by Bill Evans Και? Γιατι μου το τονιζεις? Η μονη περιπτωση να με ενδιεφερε θα ηταν να επαιζε πληκτρα ο γνωστος και μεγας Bill Evans, ο πιανιστας. Αλλα αυτος μας "εφυγε" το 1980. Μη μου πεις μονο οτι ειχεις μπερδεψει τον σαξοφωνιστα Bill Evans με τον πιανιστα Bill Evans... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 @Waterfall-K Τον Keyboard player στον ανέφερα, γιατί νόμιζα πως θα σε ενδιαφέρει (σαν πλήκτρα) μιας και σε όλο τα album τα synth μέρη τα παίζει ο Mitchel Forman, εκτός από αυτό. Συγνώμη που το ανέφερα, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Τωρα αν δεν σου άρεσε, εσύ ξέρεις, γούστα είναι αυτά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Το παιξιμο των πληκτρων δεν μου λεει κατι, ηχητικα κυριως αλλα και "παικτικα". Μου ακουγεται πολυ προγραμματισμενο, και μια και μιλαμε για τον σαξοφωνιστα της μπαντας, μαλλον τα μερη των πληκτρων τα εχει προγραμματισει στο sequencer. To κομματι ισως χανεται μεσα σ'αυτον τον κιτς 80s synth ηχο, αν του εκαναν μια διαφορετικη ενορχηστρωση στις μερες μας πιστευω θα ακουγοταν πολυ πιο ωραιο. Τεσπα, θα κατεβασω αργοτερα το αλμπουμ να ακουσω και τα υπολοιπα tracks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση