Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2016 Ποιος ειναι ο αλλος? Και τι τρεχει μ'αυτο το αλμπουμ? Μια χαρα κολλαει σ'αυτη την τεραστια και παρανοϊκη λιστα. :P Έχει θεωρηθεί από πολλούς ως το χειρότερο των Mahavishnu. Εμένα μου αρέσει, φυσικά. Τώρα ξέρεις ποιος είναι ο άλλος. O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Έχει θεωρηθεί από πολλούς ως το χειρότερο των Mahavishnu. Ξερεις ποσες μπαντες θα ηθελαν να εχουν στη δισκογραφια τους ενα τετοιο αλμπουμ? ;D Ρε τι τραβαμε με τους "κριτικους"...Το ακουγα ξανα το απογευμα μετα απο αρκετα χρονια ενω εφτιαχνα τη λιστα. Αστους να λενε, το αλμπουμ τα σπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Να ακόμη μια εικοσάδα… γιατί άμα μπλέξετε με την λίστα του καταράχτη.... δεν σας φτάνει το καλοκαίρι ;D 1. Edgar broughton band - Edgar broughton band 2. Secret treaties - Blue oyster cult 3. Workingman’s dead – Grateful dead 4. Climbing - mountain 5. Heartbreaker - free 6. Music from big pink – The band 7. Sticky fingers – Rolling stones 8. The human menagerie – Cockney rebel 9. Atom heart mother – Pink Floyd 10. In trance – Scorpions 11. Phenomenon –U.FO. 12. A salty dog – procol harum 13. Tales of mystery and imagination – Alan parson project 14. World record – Van der graaf generator 15. Houses of the holly - Led zeppelin 16. John barcleycorn must die – Traffic 17. The rise and fall of ziggy stardust and the spiders of mars - David bowie 18. The velvet underground & Nico - The velvet underground & Nico 19. Hot rats – Frank Zappas 20. Naced city – john zorn rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 δηλ το a love supreme δεν ήταν concept? ::) Καλά... αυτουνού (sic) όλη η ζωή του ήταν ένα κόνσεπτ άλμπουμ. Ποιος μιλησε για concept αλμπουμ? Δηλαδη οτι δεν ειναι concept δεν συγκαταλεγεται στα αλμπουμ? Τα concept αλμπουμ σε οποιοδηποτε μουσικο ειδος υπαρχουν μονο σαν ενα πολυ μικρο ποσοστο. Ξερεις ποσες χιλιαδες αλμπουμ υπαρχουν στη Jazz τις δεκαετιες των 50s και 60s? Αλμπουμ κανονικα, 40+ λεπτα το καθενα με Χ τραγουδια/κομματια μεσα, και οχι concept. Καταράχτωφ, δεν με αντιλαμβάνεσαι. Άλλο πράγμα το "Λονγκ-Πλαίη" βινύλιο (ως μέσο αναπαραγωγής που χώραγε πολλά λεπτά μουσικής), και άλλο πράγμα το "Άλμπουμ" ως καλλιτεχνική επιδίωξη που συλλαμβάνεται και ολοκληρώνεται έχοντας ένα συγκεκριμένο ορίζοντα. Ευχαριστούμε για τη λίστα πάντως. Προσωπικά πιστεύω ότι η λίστα σου ανήκει σε άλλο νήμα (π.χ. "Προτεινόμενες επιλογές από τη διεθνή δισκογραφία). Εδώ, θα προτιμούσα να δω τα πέντε ή δέκα αγαπημένα σου (καθώς έτσι συστηνόμαστε και μαθαίνει ο ένας για τον άλλο). Από αυτή την άποψη βέβαια, ο καλύτερος είναι ο ΩντιοΚώστας που έβαλε ένα. Δεύτεροι, ο ΛΚ και εγώ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Εδώ, θα προτιμούσα να δω τα πέντε ή δέκα αγαπημένα σου (καθώς έτσι συστηνόμαστε και μαθαίνει ο ένας για τον άλλο).Δηλαδη, με 5-10 αλμπουμ μαθαινεις κατι για "τον αλλο", αλλα με κοντα 800 αλμπουμ οχι? :P Τι να καταλαβεις ωρε Trolley για τα γουστα του αλλου αν σου αραδιασει 10 αλμπουμ? Τιποτα απολυτως. Μονο για τον Παπαθανασιου σου ποσταρα 24 τιτλους. Αυτο που ζητας ειναι αδυνατον οταν εχεις να κανεις με μια δισκογραφια καποιων χιλιαδων αλμπουμ. Το "5-10 αγαπημενα αλμπουμ" ειναι Οκ για καποιον που εχει 100 CDs σπιτι του, σε ολες τις αλλες περιπτωσεις αυτος ο αριθμος ειναι απιστευτα περιοριστικος ακομα κι αν μιλαμε μονο για ενα μουσικο ειδος. O ΟP το εγραψε καθαρα: Ας αναφέρει λοιπόν ο καθένας μας 10, 20, όσα θέλει άλμπουμς τα οποία θεωρεί σπουδαία και σημαντικά από ιστορικής άποψης, και όσα θέλει ακόμα που να είναι για δικούς του προσωπικούς λόγους αγαπημένα. Ε, αυτο εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Δηλαδη, με 5-10 αλμπουμ μαθαινεις κατι για "τον αλλο", αλλα με κοντα 800 αλμπουμ οχι? πΡοσωπικά εγω ζαλίστηκα βλέποντάς τα και τα προσπέρασα , αν ηταν 20-30 θα καθόμουν να τα κοιτάξω και θα είχα και μια ιδέα. και τα 800 έχουν την ίδια θέση στην καρδιά σου? δεν είναι κάποια που είναι πιο μοναδικά για σένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 πΡοσωπικά εγω ζαλίστηκα βλέποντάς τα και τα προσπέρασαEσυ χανς.... και τα 800 έχουν την ίδια θέση στην καρδιά σου? δεν είναι κάποια που είναι πιο μοναδικά για σένα?Υπαρχουν και αλλα εκτος λιστας που ειναι μεσα στην καρδια μου, αλλα ειπαμε, ΔΕΝ εχω 100 αλμπουμ σπιτι, εχω κατι χιλιαδες. Και για να εχω αγορασει κατι χιλιαδες αλμπουμ σημαινει οτι μου αρεσαν και τα πηρα. Σημαινει επισης οτι μεσα σε μερικες χιλιαδες αλμπουμ, μια λιστα με κοντα 800 αλμπουμ ειναι ενα μικρο δειγμα, ενω μια λιστα με 30-50-100 ειναι τιποτα. Δεν ειναι αντικειμενικα δυνατον να φτιαξεις μια τοσο μικρη λιστα μεσα απο τοσα αλμπουμ. Κι αν ποτε καθησω και το κανω, να βγαλω δηλαδη τα 30-50 απολυτως πιο αγαπημενα αλμπουμ, θα μου παρει κανα μηνα να διαλεξω. Οχι, δεν εχω τοσο χρονο για να σπαταλησω σε τοσο ανουσια πραγματα. Γυρνα πισω τωρα και ριξε ενα-δυο-τρια ματια στη λιστα μου, και μη βιαζεσαι. Δεν σε κυνηγαει κανεις, ουτε θα γραψεις διαγωνισμα την Παρασκευη για το τι θυμασαι απο τη λιστα μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Έχει θεωρηθεί από πολλούς ως το χειρότερο των Mahavishnu. Εμένα μου αρέσει, φυσικά. Kι εμένα! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Kι εμένα! Γινήκαμε τέσσερεις αμέσως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2016 Γινήκαμε τέσσερεις αμέσως. Εμένα δεν μου άρεσε. Βγάλτε έναν ;D ;D ;D ;D. Το κορυφαίο adventures in radioland..δεν το δα στη λίστα ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση