menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote'] Δυστυχώς κι εγώ βλέπω αυτό που βλέπει ο pastelius :( Οι περισσότεροι μεταλάδες είναι ΠΟΛΥ κολλημένοι. Φυσικά μιλάμε πάντα στατιστικά, δε θα πω "α, μεταλάς. Κολλημένος θα είναι". Ο καθένας κρίνεται από τις δικές του πράξεις & απόψεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote'] Δυστυχώς κι εγώ βλέπω αυτό που βλέπει ο pastelius :( Οι περισσότεροι μεταλάδες είναι ΠΟΛΥ κολλημένοι. Φυσικά μιλάμε πάντα στατιστικά, δε θα πω "α, μεταλάς. Κολλημένος θα είναι". Ο καθένας κρίνεται από τις δικές του πράξεις & απόψεις ;) Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις"; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις"; :lol::lol::lol: Ε, αυτό είναι υποκειμενικό θέμα μωρέ ;) Δηλαδή για μένα είναι κολλημένος αυτός που απορρίπτει τα μη-metal (ή έστω τα "μη-σοβαρά" όπου εγώ το κρίνω ως "μη-σοβαροφανή") a priori ως σκουπίδια κλπ. Χωρίς καν να ασχοληθεί μαζί τους λίγο. Αλλά σου λέω, αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό θέμα, διότι το βλέπουμε μέσα από την υποκειμενική ματιά μας ο καθένας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις"; :lol::lol::lol: Ε' date=' αυτό είναι υποκειμενικό θέμα μωρέ ;) Δηλαδή για μένα είναι κολλημένος αυτός που απορρίπτει τα μη-metal (ή έστω τα "μη-σοβαρά" όπου εγώ το κρίνω ως "μη-σοβαροφανή") a priori ως σκουπίδια κλπ. Χωρίς καν να ασχοληθεί μαζί τους λίγο. Αλλά σου λέω, αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό θέμα, διότι το βλέπουμε μέσα από την υποκειμενική ματιά μας ο καθένας ;)[/quote'] Tέσπα... Το δέχομαι :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Πάντως, αν μου επιτρέπετε, σας προτείνω να μην κρίνετε τους ανθρώπους από το τι μουσική ακούνε. Η πείρα έχει δείξει ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Όπως είπα και πολύ νωρίτερα στο θρεντ (και το γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) σε δέκα χρόνια από σήμερα οι περισσότεροι από εσάς (όλοι, έγραψα) δεν θα δίνετε ούτε μία δεκάρα τσακιστή για τις μουσικές που τώρα σας ενδιαφέρουν. Ομολογώ ότι ήμουν υπερβολικός - καποιοι από εσάς θα ψάχνονται ακόμη με το θέμα, αλλά τους (δραματικά) περισσότερους θα τους έχουν πνίξει οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα οικονομικά προβλήματα, οι σχέσεις κλπ κλπ. Δείξε μου έναν πενηντάχρονο που να ακούει ακόμη μουσική (μέταλ, τζαζ, πανκ, κλασσική, όλα μαζί) και ΞΕΡΩ ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που αγάπησε τη μουσική και τον αγάπησε και αυτή. Τα υπόλοιπα... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote'] Eπεστραψααα :D Για να μην παρεξηγηθω..Κολλημενος ειναι ο τυπας που βρωμαει γιατι 'ετσι πρεπει',που λεει πως ειναι επαναστατης χωρις αιτια(τελευταιος επαναστατης ηταν ο James Deane,αν δεν απατωμαι) :lol: :lol: ,που αν δεν ακους μεταλ θα σε πει φλωρο..Εννοειται πως αν του πεις για Hawkwind και Status Quo θα σου πει για Cannibal Corpse & Obituary.. Δεν ακουνε οι περισσοτεροι,πως να το κανουμε? Εγω ειχα και εχω αρκετους φιλους μεταλα,γουσταρω κι εγω πολλα απο αυτα τα ακουσματα.Αλλα αυτη η γραφικοτητα πια μερικων ανθρωπων,ρε παιδι μου... Σαν να ειναι εναντια στα παντα χωρις λογο 8O 8O 8O :? Αυτο το 'δηθεν' ντε και καλα εναντια στο συστημα και προσαρμοζομαστε στο metal ντυσιμο,αλλα οχι γιατι μας αρεσει,αλλα γιατι ετσι πρεπει.. Αμαν πια..Πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω..Προς θεου δεν εχω καμια εχθρα με τα παιδια,αλλα pardon δε θα συζητησω μαζι τους.Ποσο μαλλον για τη μουσικη! Απλα εκνευριζομαι,τι να κανω,με συγχωρειτε. :oops: :oops: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δείξε μου έναν πενηντάχρονο που να ακούει ακόμη μουσική (μέταλ' date=' τζαζ, πανκ, κλασσική, όλα μαζί) και ΞΕΡΩ ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που αγάπησε τη μουσική και τον αγάπησε και αυτή. Τα υπόλοιπα...[/quote']Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ ξέρω πολλούς που αγαπάνε ακόμα τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν και φροντίζουν να την έχουν ακόμα στα ακούσματά τους. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 +1 στον Pastelius και σε όσα έγραψε ο eye, ειδικά το πρώτο με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα (όπως έχω γράψει 400 εκατομύρια φορές!! :lol: :lol:). Έχει δίκιο και για το ότι ελάχιστοι ακούνε "σοβαρά" μουσική με τα χρόνια. Παναγιώτη νομίζω ότι ουσιαστικά κι εσύ δε διαφωνείς μ'αυτό. Ότι δηλαδή πολύ λίγος κόσμος διατηρεί σχετικά ενεργό το ενδιαφέρον του για τη μουσική (όχι δηλαδή να ακούει απλώς ό,τι του έχει μείνει από παλιά ;)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ ξέρω πολλούς που αγαπάνε ακόμα τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν και φροντίζουν να την έχουν ακόμα στα ακούσματά τους. Όχι φίλε μου, με όλο το σεβασμό, δεν ξέρεις πολλούς. Αν ξέρεις έναν ή δύο είσαι πολύ-πολύ τυχερός. Αλλά η μεγάλη φάση (και αυτό δεν το έχεις υπόψιν σου, διότι στα πλαίσια της "παρέας" δε γίνεται αντιληπτό) ούτε ΤΩΡΑ δεν ξέρεις πάνω από δύο που να ακούνε μουσική επειδή όντως το εννοούν. Σου προτείνω (σαν τεστάκι) την επόμενη φορά που θα κάτσεις με τους φίλους σου να μιλήσετε για μουσική, ΠΡΟΣΕΞΕ μήπως μιλάς πολύ περίσσότερο από τους άλλους, μήπως κανείς δεν έχει να πει τίποτε μέχρι να το πεις εσύ πρώτος. Ο Μενέλαος, παρότι δε συμφωνώ σε όλα όσα λέει, είναι φανερά ψαγμένος ο άνθρωπος. Οι απόψεις του δεν είναι προϊόν ούτε δημοσιογραφικής ράδιο-αρβύλας, ούτε προϊόν συζητήσεων μεταξύ τύρου και αχλάδου. Είναι προϊόν πραγματικών ωρών ακρόασης. Ευτυχώς εδώ στο noiz έχουμε και άλλους τέτοιους. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Μενέλαε όντως δε διαφωνώ πως λίγοι είναι αυτοί που διατηρούν τα ακούσματά τους και μετά αλλά... Όχι φίλε μου' date=' με όλο το σεβασμό, δεν ξέρεις πολλούς. Αν ξέρεις έναν ή δύο είσαι πολύ-πολύ τυχερός.[/quote']...eye με όλο τον σεβασμό και εγώ γνωρίζω αρκετούς. Ο πατέρας μου για παράδειγμα, φίλοι του πατέρα μου, θείοι μου και πατεράδες φίλων μου επίσης βάζουν ακόμα στο αμάξι, στο σπίτι pink floyd, dire straits, zeps, santana κλπ. Eπίσης πάνε και σε συναυλίες... ¶λλωστε απ 'τον πατέρα μου κόλλησα και εγώ. :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση