Προς το περιεχόμενο

Metal Festival 2017...με ποιους;

db548

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ κάποτε στο Μενέλαο.Δεν μπορώ να βρω το ποστ να πάρει :lol: :lol: :lol:

Πάλι ΕΓΩ θα το βρώ γμτ...???? :roll: :lol: :lol: :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Επίσης συγκρίνεις Accept με Shakira; 8O

δεν ξερω για τους αλλους' date=' αλλα εγω φυσικα και συγκρινω..και μαλλον τεινω προς την shakira. :wink:

διαφωνει κανεις????

[img']http://www.rock-pop-tipps.de/images/accept-eat-the-heat.jpg[/img]

shakira.jpg

και μονο απο τις φωτογραφιες, ειναι εκδηλη η ποιοτικη διαφορα ακομα και μουσικα :)

βεβαια η καλλιτεχνιδα που εχει για πρωινο ακομα και τους Iron Maiden ειναι μια και μοναδικη..

anastacia.01.jpg

Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ κάποτε στο Μενέλαο.Δεν μπορώ να βρω το ποστ να πάρει :lol: :lol: :lol:

Πάλι ΕΓΩ θα το βρώ γμτ...???? :roll: :lol: :lol: :lol:

Κάποιος νομίζω σε είπε Fido αν θυμάμαι καλά για κάποιο λόγο :lol: :wink: Και όχι άδικα :D :D

Menelaos πότε προλαβαίνεις και τα ακούς όλα αυτά;; :lol: :lol:

Εγώ με ένα φίλο μου καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το metal πλέον συντηρείται μόνο του απο το ίδιο του το κοινό.Δεν πουλάει όπως πωλούσε κάποτε και στον καθένα όπως κάποτε αλλά οι ίδιοι οι οπαδοί του όσοι μείνανε είναι που το κρατάνε.Όταν πάψουν να υπάρχουν τότε μιλάμε για το οριστικό αντιός :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Επίσης συγκρίνεις Accept με Shakira; 8O

δεν ξερω για τους αλλους' date=' αλλα εγω φυσικα και συγκρινω..και μαλλον τεινω προς την shakira. :wink:

διαφωνει κανεις????

και μονο απο την φωτογραφια, ειναι εκδηλη η ποιοτικη διαφορα ακομα και μουσικα :)[/quote']

Κοίτα και εγώ προτιμώ τα β^$#α της Britney αλλά θα προτιμήσω τους Slipknot να βάλω στο cd player μου :lol: :lol: :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Το ότι θα μιλούσαμε για Shakira, Βανδή κ λοιπά κοπρόσκυλα σαυτό το site δε το περίμενα... :D

Εγώ πάντως προτιμώ γνήσια ελληνικά προιόντα: ....Καλομοίρα. Ο τελευταίος της δίσκος είναι ενα HEADBANGING απτήν αρχή ώς το τέλος!!!!

Με αφορμή το παραπάνω ποστ, με όλη την καλή διάθεση για τα νεότερα μέλη.

Σε αυτό το φόρουμ δε χωριζόμαστε σε ομάδες και κοπανιόμαστε ανάλογα με το μουσικά γούστα του καθενός. Σε αυτό το φόρουμ συζητάμε τα πάντα που έχουν σχέση με το παρακάτω μότο:

© 1999 - 2006 Noiz.gr All rights reserved

Το noiz.gr είναι ο τόπος του μουσικού και του ηχολήπτη για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στη μουσική τεχνολογία, σύνθεση και τον ήχο.

Μερικές φορές η κουβέντα πάει εκεί, αλλά έχει έναν "πειραχτικό" χαρακτήρα, οπότε είναι θεμιτό, αρκεί να μπούμε όλοι στο κλίμα. Ο χαρακτηρισμός "κοπρόσκυλα"νομίζω ότι είναι εκτός κλίματος.

Παρακαλώ διορθώστε με.

Empty Rooms

Παρακαλώ διορθώστε με.

Βεβαίως είναι εκτός κλίματος, αλλά είναι μία αυτονόητη παρενέργεια όταν έχουμε μία ολόκληρη γενιά μουσικών - ακροατών που επιχειρεί να απολαύσει τη μουσική έξω από οποιοδήποτε ιδεολογικό πλαίσιο. Κάθε τραγούδι (για να μείνω στα τραγούδια) λέει κάτι (κυριολεκτώ, δε λογοτεχνίζω). Αυτό το κάτι εμένα με ενδιέφερε πάντα περισσότερο από τη μούρη αυτού/ής που το λέει, περισσότερο από το πόσο δυνατό ήταν το beat, περισσότερο από το πόσο καλογραμμένες ήταν οι κιθάρες, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Βγάλτο αυτό από τη μέση και... ναι, κανένα πρόβλημα, η Σακίρα μπορεί να είναι δίπλα στους Φλόϋντ, οι Ακσέπτ δίπλα στους Ζέπελιν και πάει λέγοντας.

Mea Culpa

Όχι...Αλλά σχετικά με το αν θα ακουγα shakira...Δεν υπάρχει πιθανότητα ας πούμε να βάλω accept ή οτιδήποτε metal (ιδιαίτερα τις εποχής 80s μπλιαχ)....Ενω απειρές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να ακούει shakira....Ασε που πήγα στο Live κιολας....

Ρε elavd δεν βρίσκεις και το θέμα για το live της Shakira...??? :lol:

Time is just a fraction of the sine.......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου