Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Θα παραθέσω κι' εγώ, αλλά θα το κάνω ανά εποχή και ανα είδος.... 1) Scotty Moore με Presley 2) Hank Marvin με Shadows-Cliff Richard 3) Eric Clapton με Mayall-Cream αλλά και για τον καταπληκτικό ήχο του την εποχή του Just one night. 4) P.A. Green με Fleetwood Mac αλλά και για τον καλύτερο ήχο κιθάρας (Les Paul out of phase) που έχω ακούσει 5) Jimi Hendrix 6) R. Blackmore -T. Bolin - R. Trower (70's hard rockers) 7) Al di Meola και με τους Return και μόνος του 8) Μ. Knopfler γιατί εξ' αιτίας του αγάπησα τη stratocaster 9) Εddie (τι ποιος Eddie) 10) R. Rhoads για τον καλύτερο δίσκο H.R. (τον 2ο του Ozzy) 11) J McGeoch με Μagazine-Siouxsie (o καλύτερος new waver) 11) J.V. Carruthers για την καταπληκτική κιθάρα στους Clock DVA & Banshees 12) S.R.V. γιατί γουστάρω τρελλά ακόμη. 13) J. Satriani για το Surfing 14) S. Vai για τα άλμπουμ με τον David Lee Roth 15) Slash γιατί απ' αυτόν ξανακούστηκε παλιού στυλ κιθάρα 16) J. Beck γιατί τώρα μ' αρέσει πιο πολύ (ίσως πιο πολύ απ' όλους) Αυτά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Surfing το τραγουδι ή το αλμπουμ? Η πρωτη μου επαφη με τον Σατριανι ηταν στην 90s εκπομπη Δεστε τις ζωνες σας, οσοι θυμαστε, που ειχε το Surfing ως soundtrack των credits, και περασαν χρονιαααα μεχρι να μαθω τον καλλιτεχνη, τυχαια. Και ευτυχως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Tal Farlow. Και για το παίξιμο και για το ντυσιμο. + Jim Hall , για έναν από τους καλλιτερους δίσκους όλων των εποχών Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Tal Farlow. Και για το παίξιμο και για το ντυσιμο. Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα. Σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα. Σοβαρά. Μου αρέσει όταν συνδυάζονται πολλά καλά στοιχεία ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Tal Farlow. Δεν σταματάς να με εκπλήσεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Τα κριτήρια μου για τους κιθαρίστες που με στιγμάτισαν/ζουν και με έκαναν να πιάσω κιθάρα στα χέρια μου είναι τα εξής : 1. Ο "ήχος' τους στα λαηβ και τις ηχογραφήσεις 2. Η μελωδικότητα των συνθέσεων τους. Αν πρόκειται για "καφρίλες" εκεί μετράω την πώρωση που μου προκαλεί και την επιθυμία να "τραυματίσω" τον αυχένα μου ;D 3. Η φιλοσοφία/κοσμοθεωρία τους πάνω στο όργανο. Το πως χρησιμοποίησαν την κιθάρα ως μέσο έκφρασης των συναισθημάτων τους. 4. Το παίξιμο τους όχι μόνο ως τεχνική κατάρτιση , αλλά κυρίως η χρήση ενδιαφέροντων στοιχείων/ήχων/licks/scales στα κομμάτια τους με τυχαία σειρά Gary Moore Guthrie Govan Jake E. Lee Randy Rhoads Zakk Wylde Marty Friedman Criss Oliva Duanne Allman Dickie Betts Billy Gibbons Josh Hommes Synyster Gates Gary Rossington Allen Collins Peter Green Rory Gallagher Jimi Hendrix Dimebag Darrel Slash David Gilmour Brian May Tony Iommi EVH Pepper Keenan Bernie Marsden Chuck Schuldiner Michael Schenker Glenn Tipton / k.K. Downing Uli Jon Roth Jon Schaffer Alex Lifeson Alex Skolnick Tom Morello Jeff Hanneman SRV "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Peter Buck ΕΓΚΛΗΜΑ εκανα και δεν τον εβαλα στη λιστα μου.Επανορθωνω βαζοντας τον στην πρωτη ιερη 5αδα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Surfing το τραγουδι ή το αλμπουμ? Το άλμπουμ. Η λίστα μου έχει κιθαρίστες που έπαιξαν σε δίσκους που μ' αρέσει η μουσική τους. Αδιαφορώ για το αν είναι ταχυδακτυλουργοί. Πιθανόν γι' αυτούς να ενδιαφέρεται το τσίρκο Medrano. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2016 Να μερικοί που γουστάρουν να ακουν τα αυτιά μου Βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι απλά κιθαρίστες ;) Adrew Latimer Peter Green Robby krieger Allen Collins Rory Gallagher Freddie King David Gilmour Brian May Mark Knopfler Michael Schenker The edge J Mascis Marc Ribot Zoot Horn Rollo Mike Bloomfield Clarence Gatemouth Brown Jimmy Page Keith Richards Billy Gibbons Andy Powell Jerry Garcia Jimmy Vaughan Elias Zaikos Albert King Jeff beck Paul Kossof Leslie West O θεός Neil Young Α!!! και ο Zappas ;D Οχ κσεχασα τον ες αρ βι 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση