Guru pipityri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Ξέχασες την Τζόνι Μίτσελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Ξέχασες την Τζόνι Μίτσελ. Αυτη ειναι μετα το 40.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 From the top of my head (καλα δεν θα βαλω και 100 θα βαλω 40 ;D ) 1.The Edge 2.Johnny Marr 3.Graham Coxon 4.Marc Ribot 5.Bill Frissel 6.Nels Cline 7.Manuel Galban 8.Buddy Miller 9.Gurthie Trapp 10.Brent Mason 11.Marty Stewart 12.Dave Stewart 13.Mick Jones 14.Jimmy Nolen 15.Nile Rodgers 16.Γιωργος Μπαντουκ Αποστολακης 17. Grant Green 18.Keith Richards 19.Mike Bloomfield 20.Duanne Alman 21.Kenny Burrell 22.Les Paul 23.Chet Atkins 24.Jonny Buckland 25.Bernard Joseph Butler 26.George Harrison 27.Ray Davies 28.Jimmy Page 29.Andy Summers 30.Blixa Bargeld 31.Rowland Stuart Howard 32.Curtis Mayfield 33.Steve Cropper 34.Prince 35.Jimmy Hendrix 36.Pete Townshend 37.Mark Knopfler 38.Thurston Moore 39.Danny Gatton 40.Brian Setzer δηλαδή ο καλύτερος είναι ο edge? ή απλώς παραθέτεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 δηλαδή ο καλύτερος είναι ο edge? Καλυτερος δεν υπαρχει (εχω τελειωσει το νηπιαγωγειο εδω και χρονια ;D). Η πρωτη 10αδα παντως ειναι σιγουρα οι δικοι μου "greatest" κιθαριστες με ...ιεραρχικη καταταξη (ενταξει απο 1-3 ειναι ολοι μαζι ;D) . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Καλυτερος δεν υπαρχει (εχω τελειωσει το νηπιαγωγειο εδω και χρονια ;D). Η πρωτη 10αδα παντως ειναι σιγουρα οι δικοι μου "greatest" κιθαριστες με ...ιεραρχικη καταταξη (ενταξει απο 1-3 ειναι ολοι μαζι ;D) . αα λες να ήμασταν συμμαθητές? ;D μισό να δώ τους 10 ξανά μια και το θέτεις έτσι.... (εγώ το βράδυ θα βγάλω κάποιους από τους 100 - είπα τη θεωρώ δίκαιη - και θα βάλω άλλους τόσους δικούς μου....όχι ότι θα βγεί τίποτα....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 στους 10 έχουμε μικρή συμβατότητα... αναμείνατε.... O0 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Μπορώ να παραθέσω μερικούς από τους σημαντικότερους / καλύτερους / πιο επιδραστικούς, με τα εξής κριτήρια: 1. Δεν υπάρχει σειρά κατάταξης. Του κουτουρού, που λένε. 2. Η λίστα είναι από εμένα, για εμένα. Είναι υποκειμεινότατη και υπόκειται σε αλλαγές, χωρίς καμία προειδοποίηση: Joe Satriani Steve Vai Steve Ray Vaugn Malmsteen Rory Gallagher Mark Knopfler Richie Blackmore Tony Iommi Carlos Santana Gary Moore Slash Joe Perry Billy Duffy Angus Young Jimmi Hendrix BB King David Gilmour Buckethead KK Downing & Glen Tipton (ναι, αυτοί θα μπουν σαν κιθαριστικό δίδυμο) Dave Murray & Adrian Smith (παρομοίως) Billy Gibbons Zakk Wylde John Sykes Bernie Madsen Andy Powell Mick Box Jimmy Page ...και μάλλον ξεχνώ και μερικούς. Το γενικότερο κριτήριο ήταν το πόσο η μουσική που αυτοί κιθαρίστες έπαιξαν, καθόρισε και τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας αλλά και το ύφος της μουσικής στην οποία δούλεψαν, καθώς και την μακροχρόνια επιρροή τους στο να κάνουν νέους ανθρώπους να πιάσουν την πρώτη τους κιθάρα και να κάνουν μουσική. Με άλλα λόγια, μιας και κανείς ποτέ του δεν ασχολήθηκε ούτε με την μουσική ούτε έπιασε κιθάρα επειδή άκουσε Marr ή Prince,, δεν χωρούν στη λίστα μου. Τη δική μου λίστα, έτσι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Το γενικότερο κριτήριο ήταν το πόσο η μουσική που αυτοί κιθαρίστες έπαιξαν, καθόρισε και τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας αλλά και το ύφος της μουσικής στην οποία δούλεψαν, καθώς και την μακροχρόνια επιρροή τους στο να κάνουν νέους ανθρώπους να πιάσουν την πρώτη τους κιθάρα και να κάνουν μουσική Ως εδω καλα το πηγες και συμφωνω 100% και εγω με αυτο το κριτηριο εγραψα οτι εγραψα αλλα μιας και κανείς ποτέ του δεν ασχολήθηκε ούτε με την μουσική ούτε έπιασε κιθάρα επειδή άκουσε Marr ή Prince,, δεν χωρούν στη λίστα μου. Τη δική μου λίστα, έτσι...; Oποτε καλυτερα θα ηταν να μην γραφεις τετοιους αφορισμους γιατι οι 2.000.345 ;D κιθαριστες παιζουν βρεττανικη ποπ και alternative λογω του Marr επιασαν την κιθαρα... ;D ;D (ειδικα στην Αγγλια οπου οι Smiths εχουν επανηλημενα ψηφιστει ως οι "most influential artist ever" αλλα και παντου στον κοσμο,δεν εχω διαβασει συνεντευξη μη χαρντροκα/μεταλλα/μπλουζ/classic rock κιθαριστα που να ΜΗΝ τον εχει,μαζι με τον Edge,ως εμπνευση και επιρροη ;)) Γραψε ενα απλο "εγω ΑΥΤΟΥΣ που γραφω θεωρω great και με εμπνευσανε να πιασω την κιθαρα " & ασε τα ποιος ασχοληθηκε και λογω ποιανου με την κιθαρα μια και σιγουρα δεν γνωριζεις ΟΛΟΥΣ τους μουσικους του πλανητη για να εισαι τοσο σιγουρος... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 γιατι οι 2.000.345 ;D κιθαριστες παιζουν βρεττανικη ποπ και alternative λογω του Marr επιασαν την κιθαρα... ; Προσωπικά ΞΕΡΩ κιθαρίστα που έπιασε κιθάρα λόγω prince (και μόνο αυτού) (είναι και μέλος του forum αλλά δεν μπαίνει) ;D ;D ;D. Smiths ΔΕΝ άκουγε ιδιαίτερα ,αλλά όταν καναμε μπάντα ηθελε να παίξουμε (και παίξαμε) ΑΥΤΟ! ;D ;D Επίσης έχει για θεό τον Andy Taylor (και συμφωνω μαζι του). Εμένα πό τους αγαπημένους μου κιθαριστες είναι των Spandau Ballet . Εμένα αυτό με έκανε να παίξω ηλεκτρική κιθαρα: 1989, η χρονιά που ανακάλυψα την ηλεκτρική κιθαρα, το chorus και το delay. ΜΑΓΕΙΑ για εμένα τότε ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Αι λίσται είναι προσωπικαί, μην τρελαίνεστε πάλι. Κι εμένα που δεν μεγάλωσα με ιδιαίτερα brit pop ακούσματα οι κιθαρίστες που μου σκάνε πρώτοι είναι Iommi, Page, Blackmore κτλ. ως τεράστιες επιρροές και λόγοι που πολλοί πιάσαμε την εξάχορδη κι όχι ο Marr ξέρω γω. Και λογικό είναι για εμένα/εμάς. Ασχέτως αν ψαχτήκαμε περαιτέρω αργότερα, για πολλούς αυτά είναι τα ιερά τέρατα. Άλλοι τζαζίστες θα χώσουν άλλους κι ούτε θα σκεφτούν τους παραπάνω. Στο τέλος θα μπουν σε μια σειρά ανά ψήφους γιατί είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα. Έρχεται κι η δική μου συντόμως, και προφανώς όσους θέλει γράφει ο καθένας, απλά στο τέλος θα τους βγάλω 100. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση