Eko-Tiger Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για αγορά μια εξωτερικής κάρτας ήχου (max 130E). Την χρειάζομαι για 2 συγκεκριμένα πράγματα. DJιλίκι (άρα θέλω 2 line out), και ηχογράφηση (home recordings, όχι κάτι σπουδαίο (άρα 1ή2 line in). Έχω Windows 8άρια και θα προτιμούσα κάτι σε usb για ευκολία. Η προηγούμενη κάρτα μου ήταν μια M-Audio 410 firewire, η οποία δυστυχώς πλέον είναι out of date και δεν είναι συμβατή με τα 8άρια... Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Focusrite Scarlett Solo Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως χρειάζεσαι 2 ξεχωριστά ζευγάρια line out που θα στέλνεις στο μίκτη σου για DJλίκι. Τότε κοίτα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/7946553/Focusrite-Scarlett-2i4.html?keyphrase=Focusrite+Scarlett+2i4 Είναι λίγο ακριβότερη αλλά δεν βρίσκεις εύκολα interface με περισσότερα out σε χαμηλή τιμή καθώς συνήθως ανεβαίνουν και οι εισοδοι και οι τιμές. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Κι εγώ στην scarlett είχα ψιλοκαταλήξει, βεβαια στην 2i2, αλλα μάλλον η 2i4 θα με καλύψει καλύτερα με τις εξόδους της, σαν να εχεις δικιο. Ευχαριστώ! Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως χρειάζεσαι 2 ξεχωριστά ζευγάρια line out που θα στέλνεις στο μίκτη σου για DJλίκι. Τότε κοίτα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/7946553/Focusrite-Scarlett-2i4.html?keyphrase=Focusrite+Scarlett+2i4 Είναι λίγο ακριβότερη αλλά δεν βρίσκεις εύκολα interface με περισσότερα out σε χαμηλή τιμή καθώς συνήθως ανεβαίνουν και οι εισοδοι και οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filam Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2016 Σίγουρα την FOCUSRITE SCARLETT-2i4 . Είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της!!! Υπάρχει και πιο φτηνή λύση όπως αυτή της Lexicon, αλλά καλύτερα την Scarlett!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση