anaks Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Το μετρονόμο καλό είναι να τον χρησιμοποιείς συχνά. Να μη τον ξεχνάς. Βοηθάει πολύ στο να μάθουμε να μην ξεφεύγουμε από το tempo μας. Αν σου τη σπάει να τον βάζεις όταν βγάζεις τραγούδια, μην τον βάζεις. Όταν κάνεις ασκήσεις όμως καλό είναι να τον έχεις.[/b][/u] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 δεν εχω εξοικοιωθει πολυ με το μετρονομο το παλευω ακομη :P ομως πανω κατω βλεπω τις αξιες ακουω στο τραγουδι η στο guitar pro πως παει...τελικα δηλαδη και να μην χρησιμοποιησω μετρονομο βγαινει το τραγουδι? :? Ναι' date='απλά με το μετρονόμο είναι αυτό που σου λέω,ότι δηλαδή μπορεί στη συνέχεια να έχεις μία πολύ καλή σταθερότητα στο παίξιμό σου. Εγώ το μετρονόμο προσωπικά τον χρησιμοποιώ για να παίζω κλίμακες(και για ομορφιά στον ενισχυτή) :D Παίζω στο 60 τέταρτα,όγδοα,τρίηχα,δέκαταέκτα.Όταν νιώσεις πιο άνετος,ανεβάζεις ταχύτητα :wink:[/quote']να σου πω...ενταξει στα 60 ομως ενα τραγουδι των sum41(were all to blame)που εχει τεμπο 165 σε ογδοο και το τραγουδι ειναι τιγκα στα δεκαταεκτα?τι κανω εδω?θα μπορουσα πχ να προσπαθησω με τα δεκατα εκτα να παιξω 3 σε ενα κτυπο και να συνηθισω τη ταχυτητα αυτη και να πω ξερω γω οτι ολα τα δεκατα εκτα εχουν την ιδια διαρκεια με αυτο? προσπαθω να ηχογραφω τον εαυτο μου ομως ταραζομαι οταν τα ακουω στην αρχη :lol: μετα ψιλοφτιαχνονται να πω την αληθεια. ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 πολλες φορες νομιζουμε πως παιζουμε σωστα ενω αν ακουσουμε τον εαυτο μας ηχογραφημενο ακουμε τα λαθη μας. δοκιμασε το δεν θα χασεις. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Ασε τις περισσότερες ηχογραφήσεις που έχω κάνει πηγαίνω άστα να πάνε...Αρυθμα τελέιως....Ασε που μια φορά είχε γίνει μια βλακεία με το quantization και αναρωτιόμουν αν όντως παίζω τόοοοοσο χαλια...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Εγώ το μετρονόμο προσωπικά τον χρησιμοποιώ για να παίζω κλίμακες(και για ομορφιά στον ενισχυτή) :D Παίζω στο 60 τέταρτα' date='όγδοα,τρίηχα,δέκαταέκτα.Όταν νιώσεις πιο άνετος,ανεβάζεις ταχύτητα :wink:[/quote'] Αυτό για το μετρονόμο πήγαινε για το όταν παίζω κλίμακες για εξάσκηση. Αν έχω ένα κάπως γρήγορο ή δύσκολο τραγούδι για εξάσκηση,μαθαίνω το πως παίζεται καλά,και το παίζω αργά πάρα πολλές φορές μέχρι να νιώσω άνετος στην κανονική ταχύτητα.Στη συνέχεια βάζω τα τραγούδι να παίζει στο Guitar Pro ή και στο Cd player και αν το παίζω άνετα και ωραία σημαίνει πως το βγαλα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση