Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Σε καμμία περίπτωση δεν ανταγωνίζομαι τον νομικό μας σύμβουλο και ζεν πρεμιέ αλλά επειδή βλέπω πως η κουβέντα πάει κάπως αφοριστικά, να προσθέσω κι εγώ κανα διο φωτό. Η μια απο πρόσφατη εκδρομούλα. Η δεύτερη απο το ΄82 με τους Exit. Είμαι ο πρώτος απο αριστερά με το κοτλέ και το... πουλοβεράκι (εμφάνιση για live σου λέει ο άλλος....) και την partcaster μου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Αφεντικό βέφα 750 είναι τούτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Μια παλιά Επισυνάπτω μια με έναν "άλλο". Και ο "άλλος" μόνος του. ;D ;D ;D EDIT: Εγώ είμαι ο "άλλος". ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 EDIT: Εγώ είμαι ο "άλλος". ;D Εμείς είμαστε με τον "άλλος», φίλος 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Στη δουλεια μου μελεταω ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Ο jimaras πρεπει να ειναι ο πιο μικρος του φορουμ παντως (που ειναι ο Bill_Trantos btw?) Γεροντοκρατια στο noiz δηλαδη εε? >:D I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2016 Επί τω έργω, σχετικώς προσφάτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή οι φωτογραφήσεις είναι για να φαίνονται, και επειδή νομίζω το PS έπαιξε καλή δίαιτα, ορίστε άλλη μία! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2016 θέλω μια με τον Θεό Garson ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση