TakisMasterKey Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 @ Fender headquarters :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 έπεσαν οι μάσκες >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Βρε Σατανά... με Ibanez στην Fender ;D ΥΓ: Ποιος από τους δύο είσαι; Λογικά αυτός που κρατά την Ibanez - καθότι Σατανάς ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Βρε Σατανά... με Ibanez στην Fender ;D ΥΓ: Ποιος από τους δύο είσαι; Λογικά αυτός που κρατά την Ibanez - καθότι Σατανάς ;) ;D O Paul απέφευγε να ακουμπήσει Fender του κυρ Βαγγέλη κι έτσι του έφερα μια δική μου Ibanez ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 O Paul απέφευγε να ακουμπήσει Fender του κυρ Βαγγέλη κι έτσι του έφερα μια δική μου ;) Ναι βρε... Ο Γιλβέρτος είναι- και έλεγα γνωστή φάτσα :D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 μειράκιον... στα πρώτα -άντα end now στα πρώτα -ήντα για να μην βάλω τσι γκομενικαί μου και έχομεν δράματα από κάνα μπανκιό.... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Ωραιο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 απ το σκοτεινο παρελθον 8) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Η πρωτη ειναι αινιγματικη, δεν κοιταω καμερα, κραταω αποστασεις με το κοινο μου. Η δευτερη ειναι σε στιγμη αποθεωσης απο τα...30 ατομα που βρεθηκαν σε μια σχολικη συναυλια που εκανα με κατι φιλους. Πρωτη συναυλια μου, βεβαια :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2016 Θα έβαζα όλο το book μου, αλλά αυτές μόνον προς το παρόν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση