otto## Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, P90 είναι ο neck. Εννοούσα p90 και ο bridge? xaxaxaxaxa. Μου φανηκε λογικό αλλα τελικά διαψεύστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Εννοούσα p90 και ο bridge? xaxaxaxaxa. Μου φανηκε λογικό αλλα τελικά διαψεύστηκα. Μα κι εσύ, στο βασίλειο της customιάς, μην παίρνεις τίποτε δεδομένο! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 1979.... οι a priori το δαγκώνουν κανονικά, αλλά μάλλον δεν νοιάζονται... από αριστερά... Δημήτρης Γουμπερίτσης Σωτήρης Αναδολής Γιώργος Χριστιανάκης ο υπογράφων Γιώργος Κουκουβίτης Γιώργος Κωνσταντινίδης Θανάσης Ζέρβας Κανένα καλύτερο κινητό δεν είχατε για να βγάλετε την φώτο...; ::) ;) ;D Μες τον κόκκο και την θολούρα είναι! :-[ Μια πρόσφατη, με σοβαροφανές :P ύφος Γιάννη πόσα χρόνια πας γυμναστήριο...;;; :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά νυχτα ηταν.... τι να σου κανει το καημένο το κινητό. ... :)) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 τι να σου κανει το καημένο το κινητό. ... Είχατε κινητό το '79 ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Είχατε κινητό το '79 ::) ;D Θεσ/νίκη rules...... ;) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Θεσ/νίκη rules...... ;) :D Πάσο O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Γιάννη πόσα χρόνια πας γυμναστήριο...;;; :o :o :o είμαι στον όγκο, τώρα..χρησιμοποιώ, εντατικά, μελομακάρονα και κουραμπιέδες :angel: https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Θεσ/νίκη rules...... ;) :D πάντα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά παιδιά.Να μαι και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση