sotiroubas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Σούπερ ήχος blues και σούπερ παίχτης, απολαύστε τον. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Σεσημασμένος άμπαλος, γνωστός για την κουλαμάρα του. ;D Μ' αρέσει που το γύρισε σε στρατ (αν το γύρισε δηλαδή). Ο ήχος της τέλε του δε μου άρεσε ενώ εδώ η στρατ κόβει ποπούς. Και μια δική μου γενικότερη σκέψη-γκρίνια: Στα περισσότερα τέτοια περφόρμανσεζ που παίζουν τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς σεσιοναράδες, έχω πάντα την εντύπωση ότι "πουλάνε" και λίγο τον εαυτό τους εις βάρος του κομματιού. Τι εννοώ: Σα να υπάρχει μια πρεμούρα να δείξουν πόσο πολλά ξέρουν και να μη φύγει ούτε ακόρντο χωρίς να παίξουν μέσα. Έτσι κι εδώ, από ένα σημείο και μετά, με κούρασε λίγο η αθρόα "παράθεση" σολιστικών ιδεών πάνω στην αρμονία. Κάτι σαν "τι ξέχασα να βάλω εδώ; Α, ναι. Πάρε κι απ' αυτό" Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση