cos_dr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει που έβαλιες και το final στο τέλος.... ;D Καλά, δεν ξέρεις ότι στα κομμάτια δεν υπάρχει final? Πρέπει να μπει το final_final μετά το for sure final_1 κλπ κλπ.... Πάντως σίγουρα έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και η εικόνα δένει πολύ καλά. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο καλά θυμάμαι τα κομμάτια έστω με τις λίγες φορές που τους δώσαμε εδώ ένα αυτί για να πούμε μια γνώμη. Αμέσως μου ήρθε στο νου και περίμενα και τις αλλαγες.... Λοπόν, αυτό που έχω να πω είναι πλέον εκεί στο 3.18 που μπαίνει το θέμα με την κιθάρα, δεν μου κάθεται καλά ο μπουκωμένος και θαμένος ήχος του μπάσου. Θα τον ήθελα λίγο πιό παχύ και καθαρό. Γενικά νομίζω ότι το μπάσο θέλει λίγο άπλωμα στη σκηνή σίγουρα στο πρώτο μέρος και σ αυτό που λεω.,. Τωρα τι εστί άπλωμα.... Από προχτές που έβαλε ο superfunk ένα παλιό κλιπάκι των stoens έχω φάει το λυσιακά μου να μπορέσω σε ένα δυό κομμάτια να τονίσω έτσι το μπάσο. Βέβαια άλλο εμείς οι ερασιτέχνες και άλλο οι καραβάνες. Τελος πάντων λεω για το Harlem Shuffle. Αν το ακούσεις θα καταλάβεις....και θα κλάψεις... :D Ωραίο το κομμάτι. Πάμε τώρα για το final_3.1a ;D Ισως ενας άλλος ήχος μπάσου να ειχε αυτό το αποτέλεσμα που θέλεις, αλλος τύπος. Αυτα που επέλεξα ειναι λιγο sub συχνοτικα, με ενα subwoofer βγαινει πιο καλά. Final παντως ειναι η εκδοση γιατι δεν αξιζει να ασχοληθώ άλλο στο θεμα της αποδοσης του ήχου. Μουσική φτιαχνω για να χαλαρώνω προσωπικά, οχι για να αγχώνομαι να φτάσω επαγγελματικό ήχο, ουτε η δουλειά μου είναι, ουτε θα γίνει ποτέ, οποτε................ καρα final ;D ;D ;D Παντως ευχαριστώ και πάλι. Μου είχε διαφύγει, ωραίο! (Άκουσα το πρώτο και το τελευταίο) Γειά σου πατριωτή!!! Αντε να φτιάξουμε και την granada ;D Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση