cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Nα, πάρτε και ενα κομματάκι απο τον κακομοίρη τον cos_dr που εγραψε αυτές τις μέρες, [soundcloud] [/soundcloud] ελαφρολαϊκό το στυλ, οπως συνηθίζει εξ άλλου. Χρησιμοποιηθηκαν μεταξυ άλλων. Addictive Drums ΕDM Spark Οmnisphere Massive Kontakt Guitar Rig Οποιαδηποτε παρατήρηση για το κομματι η την παραγωγή ευπρόσδεκτη οπως πάντα. χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ ;D ;D Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Ούρμπαν μετα-ιντάστριαλ τεκνο-οργκάνικ τριπ-ποπ με ολίγη και κρυμμένη δόση (όσο πρέπει) από 80s και 90s κάπου στη μέση του κομματιού ;D ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα παραγωγή! Αν το είχα ακούσει στο ράδιο κάποια μεταμεσονύκτια ώρα θα πάθαινα γερή πλάκα! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Ωραίο, εμένα μ'άρεσε κ το χιουμοράκι O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Απο οικονομικα εισαι ασχετος αλλα απο μουσικη και ιδεες σκιζεις! ;D Ευγε! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Καλό αλλά έχω θέμα με τους low fi ήχους και ιδιαίτερα στα τύμπανα Επίσης κρυπτοκιθαρίζεις :D Καλή συνέχεια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Όταν μπήκε η ηλεκτρική, μου θύμισε έντοντα φάσεις του τύπου όταν έβλεπα τα credits απ'τό street fighter αφότου με σκότωναν στο ξύλο και έχανα το ματσ στα κοϊνάδικα! ;D Σούπερ κομμάτι. Θα το ήθελα λίγο πιό μπάσο συχνοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Επίσης κρυπτοκιθαρίζεις :D Aυτο. ;D Πραγματικα πολυ ωραιο το ολον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Μου άρεσε ως ιδέα. Έχεις κάνει εμπνευσμένη χρήση ήχων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές όπως ανέφεραν και οι συνάδελφοι παραπάνω. Τα θέματα μου ακούστηκαν σα να είναι γραμμένα για arcade της εποχής. Αν αυτός ήταν ο στόχος, τον πέτυχες. Αυτό που δεν άκουσα ήταν μια ταυτότητα όπως προηγούμενα κομμάτια σου. Ήταν λίγο σαν demo ή σαν tribute ας πούμε στην ηλεκτρονική αισθητική των early nineties το όλο πράγμα. Άψογα εκτελεσμένο βέβαια και η κιθάρα πολύ πειστική. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Βγαίνω με χάρη απ'την θάλασσα, το νερό στάζει από το θεσπέσιο μαυρισμένο κορμί μου (το τάγκα μαγιό μου το έχω πλέον συνηθίσει... :D), ο ήλιος και ο δυνατός αέρας εξιλεωτικός, η παραλία γεμάτη από νέες-νέους με ένα ποτό στο χέρι να ψάχνουν ταίρι μιας βραδιάς (μην πω και λιγότερο.... ::)) ανεξαιρέτως φύλου :-X, κάποιες κοπέλες τόπλες να χορεύουν ψηλά στα βράχια, ο Κωστέτσος με τον Κωστόπουλο να ψευτοκοιτούν γύρω με ένα μπλαζέ ύφος, η βαρκούλα να "ξεφορτώνει" στον μικρό μόλο καινούριους εραστές και η μουσική του Cos να μας ξεσηκώνει εδώ στο super paradise.... Το τέλος του κομματιού λίγο με χάλασε, αλλά ψιλά γράμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Όχι στα ακούσματά μου αλλά ωραίο. Ειδικά το σημείο με το κιθαριστικό σόλο μου άρεσε πάρα πολύ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση