takis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2016 καλησπερα!εχω το εξης προβλημα:ενω παιζω ή ηχογραφω πεφτει αποτομα η ενταση στον ηχο ενω μετα απο λιγο μπορει να ανεβει παλι..αυτο γινεται συνεχεια...εκανα factory reset αλλα παλι τα ιδια.. λυνεται αυτο το προβλημα;γιατι με μια γρηγορη ερευνα που εκανα δεν βρηκα λυση... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 μηπως καποιος...; ??? μηπως το σωσω τελευταια στιγμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Στο Νάκα πας για έλεγχο-επισκευή... Δεν πιστευω να περιμένεις να σου πει καποιος πάτα αυτο το κουμπακι ετσι κι ετσι και να φτιάξει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 το εχω στειλει ηδη αλλα δεν βλεπω φως..θα γινει αλλη μια τελευταια προσπαθεια ηθελα να δω μηπως καποιος ειχε κατι παρομοιο ετσι ωστε να το ελεγα του τεχνικου για το φτιαξει πιο γρηγορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 To firmware 1.40 έχει αυτό το θεματάκι. Αν έχεις αυτό τότε ή ξαναγύρνα στο 1.3 ή πήγαινε στο 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 thanks θα το πω του τεχνικου αν και απο οτι διαβασα οσοι το εκαναν αυτο που λες δεν ειδαν βελτιωση... :( εσυ το ειχες κανει στο δικο σου και ξερεις οτι διορθωνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 http://line6.com/supportarchivenew/thread/77958/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 ερωτηση..σημερα μου ηρθε η πεταλιερα για να δοκιμασω την τελευταια λυση που μου προτεινατε..να παω δηλαδη απο την εκδοση 2.01 που ειμαι τωρα,στην 1.3! πρωτον στο support downloads της line 6 μου βγαζει την 1.03 Released 5/12/11 και μετα παει κατευθειαν στην Version 2.01.0 Released 7/17/12!εχω μπερδευτει ή παιζει κατι αλλο; δευτερον κατεβασα την εκδοση 1.03 στον υπολογιστη αλλα δεν ξερω πως κατεβαζω εκδοση στην πεταλιερα αφου αυτη ειναι συνεχεια στην 2.01! με βαση το παρακατω η εκδοση αυτη βγηκε 6 απριλιου του 2011. ]April 6, 2011—Line 6, Inc. (line6.com), the industry leader in digital modeling technology for musicians, announced today a free update for all POD® HD multi-effect processors. Firmware update v1.3 will include six new HD amp models and five new amp parameters for addition tones and flexibility. ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Βάλε πρώτα τη νεότερη έκδοση τη 2.02 Version 2.02 Released 9/25/13 http://line6.com/software/index.html για τους drivers δεν έχω ιδέα αλλά οι νεότεροι λέει είναι αυτοί Version 4.2.7.6 Released 8/21/15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 Βάλε πρώτα τη νεότερη έκδοση τη 2.02 Version 2.02 Released 9/25/13 τελικα με version 1.03 στο software του υπολογιστη και version 2.01 να λεει στην οθονη της πεταλιερας(οπως ηταν και πριν με το προβλημα δηλαδη) το προβλημα λυθηκε..παιζω κοντα 5 μερες και δεν το εκανε ουτε μια φορα... προφανως ισχυει αυτα που λενε στο λινκ που μου ειχες στειλει δηλαδη οτι ειναι προβλημα του software..περιεργο παντως που δεν χρειαστηκε να κατεβασω version και στην πεταλιερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση