elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Oι βασικές είναι οι εξής: 50s: maple μπράτσο, 57/62-type μαγνήτες, 1-ply pickguard 60s: rosewood ταστιέρα, CS69 μαγνήτες, 3-ply pickguard Διάλεξε και πάρε! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Τα οποία ηχητικά τι διαφορές μας κάνουν; :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Τα οποία ηχητικά τι διαφορές μας κάνουν; :oops: :wink: :wink: :wink: Πάντως ένας τσακωμός "για τα ξύλα" υπό το γενικό τίτλο "Στρατοκαστεράκιδες....Βασανιστειτε!!!" θα ήταν λιγότερο off topic από άλλες φορές. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια με ενδιαφερει και μενα το θεμα κυριως για τους μαγνητες. Δηλαδη ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα 2 αυτα σετ. Και μια συγκριση (αν δεν ειναι εκτος θεματος βεβαια) με το σετ cs 54. εχω ακουσει καποια samples απο εδω: http://www.acmeguitarworks.com/Strat_Pickup_Sound_Clips_W1.cfm Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Όλα τα κομμάτια που αξίζουν βγαίνουν μόνο σε δεξιόχειρες.... Και εγώ τώρα τι θα κάνω' date=' που είμαι ζερβοκουτάλα?....... :mrgreen: :evil: :evil: :cry: :cry:[/quote'] μηπως ΚΑΑΑΑΑΤΙ σου εχει διαφυγει??????????????????????? :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Οι διαφορές είναι αυτό ακριβώς που άκουσες στα samples. Είναι δηλαδή διαφορές στο "χρώμα" στην "έξοδο" και στις συχνότητες μπάσων - πρίμων - μεσαίων. Είναι καθαρά τι σου αρέσει. Οι fat 50s είναι όπως και οι CS 54 πιό μπασοπρίμοι παρά μεσαίοι αλλά δίνουν ένα όμορφο χρωμα στον ήχο. Είναι οι πιό V tone από τους υπόλοιπους. Οι CS 69 έίναι λίγο πιό ανεβασμένοι σε μεσαίες συχνότητες και έχουν ένα χρώμα στα μπάσα που εμένα μου αρέσει. Οι Texas Specials, ακούγονται πιό πάνω από όλους γιατί έχουν περισσότερη έξοδο, αλλά και είναι και οι πιό "μεσαίοι" στις συχνότητες που τους κάνει πιό μοντέρνους - σύγχρονους μαγνήτες, με αποτέλεσμα η κιθάρα να "βγαίνει" καλύτερα προς τα έξω. Το δε "χρώμα" στους Texas είναι απίθανο ηχητικά. :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Όλα τα κομμάτια που αξίζουν βγαίνουν μόνο σε δεξιόχειρες.... Και εγώ τώρα τι θα κάνω' date=' που είμαι ζερβοκουτάλα?....... :mrgreen: :evil: :evil: :cry: :cry:[/quote'] μηπως ΚΑΑΑΑΑΤΙ σου εχει διαφυγει??????????????????????? :lol: Ε και τι έγινε που έχω την Signature... Εγώ θέλω και τις Classic Player!!! :lol: :lol: :lol: P.S. Ελπίζω αυτό να εννοούσες γιατί αν εννοείς να πάρω δεξιόχερη δεν παίζει γιατί ακουμπάω το βύσμα και μου την βιδώνει... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Όλα τα κομμάτια που αξίζουν βγαίνουν μόνο σε δεξιόχειρες.... Και εγώ τώρα τι θα κάνω' date=' που είμαι ζερβοκουτάλα?....... :mrgreen: :evil: :evil: :cry: :cry:[/quote'] μηπως ΚΑΑΑΑΑΤΙ σου εχει διαφυγει??????????????????????? :lol: ο hendrix!! :o :o wow!!ειχε cs-54? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Ελπίζω αυτό να εννοούσες γιατί αν εννοείς να πάρω δεξιόχερη δεν παίζει γιατί ακουμπάω το βύσμα και μου την βιδώνει... αυτο εννοουσα,παρε ενα angled jack..... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Godspeed_You Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Όλα τα κομμάτια που αξίζουν βγαίνουν μόνο σε δεξιόχειρες.... Και εγώ τώρα τι θα κάνω' date=' που είμαι ζερβοκουτάλα?....... :mrgreen: :evil: :evil: :cry: :cry:[/quote'] μηπως ΚΑΑΑΑΑΤΙ σου εχει διαφυγει??????????????????????? :lol: Ε και τι έγινε που έχω την Signature... Εγώ θέλω και τις Classic Player!!! :lol: :lol: :lol: P.S. Ελπίζω αυτό να εννοούσες γιατί αν εννοείς να πάρω δεξιόχερη δεν παίζει γιατί ακουμπάω το βύσμα και μου την βιδώνει... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Ωραίος και εύστοχος όπως πάντα!!!!!! :lol: Ας όψεται όμως η παντοκρατορία των δεξιόχερων. Τι να πει κανείς????!!!! Είμεθα η σιωπηρή μειοψηφία αγαπητέ vandergraaf αλλά που θα πάει..... :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση