gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Καποια στιγμη ειχε ποσταρει ο sotosprince το συγκεκριμενο κομματι. Ειχε γραψει τις κιθαρες και ειπα να του πω"βρε Σωτηρη βαλε κι ενα μπακιν να μην ειναι σκετες σε τετοια κομματαρα". Επειτα λεω "αμα θες κανε το μονος σου,γιατι να το πεις στον ανθρωπο". Βρηκα ενα μπακιτρακι απ'αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνε,εβαλα τις κιθαρες του Σωτηρη,επαιξα ενα σολιδακι,ειπα δυο λογια απο πανω,του το εστειλα και του φανηκε μεσες-ακρες ΟΚ και.....αυτα. :) emerald_sotos.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Μας εφτιαξες παλι βραδιατικο 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Οχι απλώς καλό.... Τα φωνητικά και η κιθάρα του (σόλο) είναι όλα τα λεφτά... Μπραβο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Ευχαριστουμε Σπυρε και Νικο(npap). Σπυρο ολη τη δουλεια την εκανε ο Σωτος. Του λογου μου βρηκα την πιτσα ετοιμη,ανοιγμενη και εβαλα απο πανω κανα δυο υλικα νηστισιμα λογω των ημερων(μπεικον,πεπερονια κλπ. ;D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Ευχαριστουμε Σπυρε και Νικο(npap). Σπυρο ολη τη δουλεια την εκανε ο Σωτος. Του λογου μου βρηκα την πιτσα ετοιμη,ανοιγμενη και εβαλα απο πανω κανα δυο υλικα νηστισιμα λογω των ημερων(μπεικον,πεπερονια κλπ. ;D). Ουτε καν! Οπως ειπα όλα τα λεφτα ειναι το σολο και τα φωνητικά! Εύγε! Τρομερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Σωτηρη,αν δεν υπαρχει η βαση οτι και να παιξει κανεις ειναι αερας κοπανιστος. Nα βαρας φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Soto οι κιθάρες με τον Mesa σκοτώ του κιαρατά. Γιώργαρε θα γράψω μόνο μια λέξη. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. :o Μπράβο παλικάρια, και το φαί με ρέγουλα. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Soto οι κιθάρες με τον Mesa σκοτώ του κιαρατά. Γιώργαρε θα γράψω μόνο μια λέξη. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. :o Μπράβο παλικάρια, και το φαί με ρέγουλα. ;D Και εγω ανατριχιασα οταν μου εστειλε την πρωτη φορα δεν το πιστευα.... Ναι καλος βγηκε ο ηχος φαντασου δεν ακουμπησα eq! Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Να 'σαι καλα αδελφε μου φουζιε. :-* ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. Πραγματι εχει ψυχρα σημερα,να ντυθεις καλα, ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2016 Ναι καλος βγηκε ο ηχος φαντασου δεν ακουμπησα eq! Σε ευχαριστω! Τι λες τώρα! Ο ήχος και το παίξιμο, και των ρυθμικών και της δισολιάς (για τα γούστα μου) είναι φοβερά. Μπράβο σου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση