liakos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 λοιπον τα πραγματα ειναι απλα θελω να αναλυσουμε το θεμα τροφοδοσια πεταλιων απο το πολυμπριζο μεχρι τα προβληματα θορυβου!ακουω (οποιος δεν τσακωθει θα βασανιστει ακουγοντας Λε-Πα των 80's) :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 (τραγουδώντας) Απο δώ η γυναίκα μου,κι απο δώ το αίσθημά μουυυυυ,κι αν είναι αμάρτημα αυτό,δικάστε την καρδιά μουυυ :mrgreen: Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν ειναι και καμμια επιστημη.. :lol: Θα χρειστεις ενα καλο Regulated power supply του οποιου τα amper να μπορουν ανετα να οδηγησουν τα πεταλια σου (πισω απο καθε πεταλι αναγραφεται ποσο αμπερ τραβαει οποτε προσθεσε τα και σε αυτο που θα βγαλεις προσθεσε αλλα 500 mili αμπερ για ασφαλεια..) Τα πλεον προβληματικα σε θορυβο πεταλια ειναι τα wah,αλλα και παλι πολυ σπανια θα σου δημιουργησουν προβλημα. Προσωπικα εδω και 3 χρονια χρησιμοποιω 1 one spot για να οδηγω 16 πεταλια χωρις απολυτως κανενα προβλημα & θορυβο. Αν εχεις θορυβο πηγαινε σε ενα στουντιο με επιβεβαιωμενα καλα ηλεκτρικα και δοκιμασε τα πεταλια σου εκει,αν δεν βγαζουν θορυβο στο στουντιο τοτε φταινε τα ηλεκτρικα του σπιτιου σου (κατι που συμβαινει στο 99% των περιπτωσεων που κιθαριστες παραπονιουνται για θορυβο) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μια ΛΟΓΙΚΗ αυξηση του noise floor θα την εχεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ power supply και να παρεις,αποκλειεται ομως να την αντιλαμβανεσαι οταν παιζεις. Αν εχεις μονο 9βολτα πεταλια νομιζω οτι ειναι μια χαρα,αν εχεις ομως 12βολτα ,18βολτα η πεταλια με τραντζιστορ γερμανιου που θελουν αντιστροφη στη φαση τους, προσανατολισου σε αλλες λυσεις (VL Pedalpower,DUNLOP Brick,T REX κτλ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Πάρε 1-spot. Aν συνεχίζεις να έχεις θόρυβο, έρχομαι σπίτι σου για τσαμπουκά. Φιλικά πάντα, ε; 8) Νίκο, φαντάζομαι εννοείς μιλιΑμπέρ, ε; (mA) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ναι μιλιαμπερ :wink: αλλοιως θα χρειαζομασταν πυρηνικο αντιδραστηρα και οχι Power supply!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Χαχαχα ναι! Αντι για 9βολτες μπαταρίες, θα βάζαμε αυτοκινήτου!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 βρε και εγω 1 spot εχω και μαλιστα εχω κανει το πειραμα με τις μπαταριες και δεν ειχε καθολου θορυβο το θεμα μου ειναι αλλο.θελω να φτιαξω pedalboard και δεν ξερω αμα το πολυμπριζο μου βγαλει θορυβο.ακομα ποια αλλα ps μπορουν να τροφοδοτισουν πετελια π.χ line6 e~h που δεν ειναι 9v η εχουν αλλα jacks.ξερετε αμα υπαρχει κατι που να μου δινει 12.6v χωρις θορυβο? Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ποια αλλα ps μπορουν να τροφοδοτισουν πετελια π.χ line6 e~h που δεν ειναι 9v η εχουν αλλα jacks.ξερετε αμα υπαρχει κατι που να μου δινει 12.6v χωρις θορυβο? To one spot παιρνει ανταπτορες που τροφοδοτουν τα 9βολτα πεταλια με τα περιεργα jacks αλλα και ολα τα "μεγαλα" πεταλια της Line 6 (με τα μικρα υπαρχει προβλημα θορυβου) www.visualsound.net πολυ καλο Power supply που οδηγει & 9αρια & 12αρια πεταλια ειναι και αυτο βεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 βεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. Προτεινα στον κολλητο μου να την πάρει...Ελπιζω να μην τον πήρα στον λαιμό μου...((BTW η tonelab είναι τεράστια....Για πιθο μικρή την έκοβα...:lol:)) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 βεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. 8O 8O 8O 8O 8O 8O τι?????????????????????????? ( :lol: ) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση