cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Ένα ενδιαφέρον βιντεάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δουλεύουν πάρα πολύ γρήγορα βλέπω, μόλις 4 λεπτά για μια κιθάρα? :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δουλεύουν πάρα πολύ γρήγορα βλέπω, μόλις 4 λεπτά για μια κιθάρα? :o Το τύλιγμα και εμβάπτισμα των μαγνητών, όλα τα $$$$ :o Που είναι οι παλιοί καλοί καιροί που τους τύλιγαν στο χέρι! ::) :-X 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξύ αν πάρεις όλο αυτό το σκηνικό και το μεταφέρεις στο Μεξικό η ίδια κιθάρα θα είναι ΜΙΜ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξύ αν πάρεις όλο αυτό το σκηνικό και το μεταφέρεις στο Μεξικό η ίδια κιθάρα θα είναι ΜΙΜ ;D Όχι όχι όχι.....!!!!! mauromouris γιατί μου "βρίζεις" την κιθάρα μου; >:( ;D είμαι ευτυχής κατοχός της εδώ και 5,5 χρόνια..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Όχι όχι όχι.....!!!!! mauromouris γιατί μου "βρίζεις" την κιθάρα μου; >:( ;D Μα όλοι οι εργάτες Μεξικανοί μου φάνηκαν ;D είμαι ευτυχής κατοχός της εδώ και 5,5 χρόνια..... ::) Να τη χαίρεσαι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Μα όλοι οι εργάτες Μεξικανοί μου φάνηκαν ;D και αυτοι που εφτιαχναν τις vintage στα 50s μεξικανοι ηντουστασανε ;D αλλωστε η πλειοψηφια των κατοικων της περιοχης Mexican ή Mexican Americans ειναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση