Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2016 Πάρα πολύ ωραία καλόγουστα!! Από κοντα είναι πιο ωραία. Και καλή απόδοση, στα μείον ότι δεν έχουν σπιραλ καλώδιο (μου αρεσει πιο πολυ). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Αν μπορείς απέφυγε το μαόνι, Λάκη. Δίνει πολλά μεσαία. ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Άσε τα ρετρό και πιάσε κάποιο Sennheiser HD600, HD650 κλπ. Έχω τα 600 και μαμάμε τα τελευταία 12 χρόνια! Είναι απίθανα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Αν μπορείς απέφυγε το μαόνι, Λάκη. Δίνει πολλά μεσαία. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άσε τα ρετρό και πιάσε κάποιο Sennheiser HD600, HD650 κλπ. Έχω τα 600 και μαμάμε τα τελευταία 12 χρόνια! Είναι απίθανα! Δεν τα θέλω για καμια βασική χρήση. Για μούρη πιο πολύ, και φωτο/video. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Εδω εισαι http://www.angelfire.com/il2/aphs/headsets/headsets.html και μια και θα πΣωνισεις παρε και ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ για να παιρνεις τη θεια στο χωριο ;D Καλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στο γραφειο σου εχεις τετοιο τηλεφωνο ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 και μια και θα πΣωνισεις παρε και ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ για να παιρνεις τη θεια στο χωριο ;D Συγγενεις σε χωριό; Σε παρακαλώ για ποιόν με πέρασες; ;D ;D Καλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στο γραφειο σου εχεις τετοιο τηλεφωνο ;D Τέτοιο έχω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση