kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 ρε αθεόφοβε Κουστάκη κόντεψα να πάθω καρδιακό στην αλλαγή στο πρώτο κομμάτι ενώ το άκουγα χαλαρά σερφάροντας και σχετικά δυνατούτσικα για την ώρα... οι τύποι είναι επικίνδυνοι για την ηλικία μου.... :P ;D Σχώρα με γέροντα, δεν ήταν κακές οι προθέσεις μου, αλήθεια. Εδώ που τα λέμε όμως καλή είναι και λίγη άσκηση στην ηλικία σου :P Άκουσα μέχρι το 2:50 και το έκλεισα γιατί βαρέθηκα. Αν πηγαίνει όλος ο δίσκος έτσι, βράστα Εγώ την είχα πατήσει έτσι στα νιάτα μου με το The Wall, έκλαιγα τα λεφτά μου, και ήταν και μπόλικα (διπλό cd γαρ). ΑΛΗΤΕΙΑ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 :-X https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Άμεση απάντηση κύριε Φώτη μου. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 :-* Καλά με τόσα φιλιά θα μας παρεξηγήσουνε...αλλά έχε χάρη οι αδυναμίες! :-* :-* :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Καλά με τόσα φιλιά θα μας παρεξηγήσουνε... Ε και? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 :-* :-* :-* σε αμφότερους δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Ισως το καλύτερο κομμάτι τους μετά το album Mother Russia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπας, του αρέσουν τα "BLACK SABBATH" album με πλήκτρα >:D >:D >:D >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις