Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και το φορουμ δεν έχει δώσει δείγματα ότι ακούει μεταλ , όσοι ακούτε μην χάσετε αυτό τον δίσκο . Trust me είναι αριστούργημα Παραγωγαρα , φωνάρα , πλήκτρα & κιθάρες τοπ Η ατμόσφαιρα είναι savatag-ικη και Shadow galler-ικη :) Μη κρίνεται μόνο απ το κομμάτι μόνο , κάντε leap of faith σας λεω ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 NuclearBlast. Εγγυηση! Με αυτην μεγαλωσαμε, την Vertigo των Metallica που εγραφε πανω στον δισκο και το Hemo! ;D Τοσα χρονια, εεεεχει ψηηηηηηηηήσει!!!!! ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε τι αναρτώ ο μεταλάς ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε τι αναρτώ ο μεταλάς Καλα κανεις,σκοτωνει το ζευγος με την παρεα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 κι έλεγα ρε Γιώργη τι μου θυμίζει το avatar σου... αφιερωμένο χωρίς το "horror" περιτύλιγμα φυσικά... :) https://youtu.be/uNxh_KI7S_Q δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 αγαπημένη εκτέλεση... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ντρέπεσαι παπάς και να ακούς σατανιστικά τραγούδια? ουστ :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2017 κι έλεγα ρε Γιώργη τι μου θυμίζει το avatar σου... αφιερωμένο χωρίς το "horror" περιτύλιγμα φυσικά... :) Να ΄σαι καλα Νικολα. Ανταποδιδω παλι με Carpenter :): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις