loucas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Όλοι σκοτώνουν αλλά ο herbie και το silver top rhodes είναι επικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Άλλο ένα καταπληκτικό κομμάτι από τον John Abercrombie. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Κι ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2017 Υπέροχα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Αυτό! Το έχω βάλει και ήχο κλήσης ;D ;D ;D Χμ, μπορεί να το κάνω και κανένα metal cover χαχα Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Πιασάρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 M' αρέσει το κομμάτι. (Και ο παίχτουρας βεβαίως). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 Minds ,Flights and Dreams.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις