gutter Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 καταπληκτική η νέα δουλειά του φίλου Μάκη... "εικαστική" αντιμετώπιση της μουσικής γεμάτη ηχοΧΡΩΜΑΤΑ... αξίζει την προσοχή του καθένα... όποια και να είναι τα συνήθη ακούσματα του, μπορεί σε αυτή να βρει χώρο για ένα δικό του "ταξίδι"... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5RjuvJ1JX9c It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Σόρρυ Γεώργιε αλλά τον Gabriel (μόνο του.... ;)) ποτέ μου δεν τον "χώνεψα"...... Εν αντιθέσει με αυτούς....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Φωταρα,αν και δεν ειμαι εξοικειωμενος με το εργο του Gabriel,τον θεωρω τεραστιο,μ'αρεσει πολυ. Οι Snake παλι ειναι απο τους αγαπημενους μου,πριν αρχισει ο Coverdale να το παιζει αμερικανογκομενος,δηλ.στην πιο μπλουζυ περιοδο τους.Μεχρι το Slide it in περιπου,καπου εκει. Με καποιες εξαιρεσεις απο τα μετεπειτα οπως αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Ήρθαν και τα περήφανα γηρατειά.... για τους Free μιλάω...... >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 .........................αφιερωμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις