cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 O0 https://www.youtube.com/watch?v=x_drspegRrA Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Διασκευή που τσακίζει κόκαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Μου το θύμισε ο Πολάκης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2016 Αυτή τη στιγμή, αυτή την μαύρη μερα για τους λάτρεις της πυγμαχίας, που χάνουν εναν μεγάλο μαχητή, iconic figure του αθλητισμου,, υποκείμενο ενδιαφέροντος και για ανθρώπους που δεν τους συγκινεί το αθλημα λόγω του εν γένει βίου του , ακούω αυτό το κομμάτι. Αντίο!!!! Ησουν Άνθρωπος με Μοναδική Λάμψη!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 εντυπωσιασμενος απο το παιξιμο του παιχτη σε συνδιασμο με : stratocaster+fender blues junior+Red Snapper +JHS - Klon Klone (Overdrive) Menatone - Red Snapper (Clean Boost)0:03~End JHS - Klon Klone (Overdrive) 2:39 and 5:20 Jim Dunlop - Cry Baby Wah 535 3:27 and 5:40 Sweet Sound - Ultra Vibe 0:28 1:07 2:28 3:47 Neo Instruments - Mini Vent Ventilator 4:00 fast and low speed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις