fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Τι γκρουπάρα ήταν αυτή! Βραχύβια, αλλά όλοι ήταν μουσικάρες, και το σύνολο σκότωνε. Από το τελευταίο τους (αν δεν κάνω λάθος) live. Αφιερωμένο στον Τέρρυ και στον gvour, που δυστυχώς δεν τους είδα σήμερα, :( ενώ μου έχουν λείψει οι αλιήται. :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Αφιερωμένο στον Τέρρυ και στον gvour, που δυστυχώς δεν τους είδα σήμερα, :( ενώ μου έχουν λείψει οι αλιήται. :-* :-* Έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα ;) :-* all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα ;) :-* Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Αφιερωμένο στον Τέρρυ και στον gvour, που δυστυχώς δεν τους είδα σήμερα, :( ενώ μου έχουν λείψει οι αλιήται. :-* :-* Oλα θα γενουν,μην αγχου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Δεν θέλω σχόλια μεσημεριάτικα..... :D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Δεν θέλω σχόλια μεσημεριάτικα..... :D 8) Απα,πα,πα.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Απα,πα,πα.... ;D ;D ;D Υπονοείς κάτι δια το γούστον μου εις την μουσική Mr Gvour? :-* Edit: Εάν δεν σ'αρέσει άκου το Tales of an Unorthodox Opium Retailer, Scene 2 :o :o :o :-X :-X :-X ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Υπονοείς κάτι δια το γούστον μου εις την μουσική Mr Gvour? :-* Οχι βεβαια. :P Κιθαρισταρα η Οριανθη,εχει καλη φωνη και μερικα δικα της ειναι πολυ δυνατο απως το αποκατω). Εδω ομως το ψιλοσκιζει ρε γμτο,πολυ βρωμα-εβαλε και εξτρα γκαζι μου φανηκε ;D- και πολυ πραμα γενικως. Απο την αλλη αμα ημουν απο κατω και το εβλεπα λαιβ,ειχα πιει κανα δυο μπυριτσες κλπ κλπ,μια χαρα θα γουσταρα. Που σημαινει,τι τα ψαχνεις με τον τρελλο? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2017 Απο την αλλη αμα ημουν απο κατω και το εβλεπα λαιβ,ειχα πιει κανα δυο τσιπουράκια κλπ κλπ,μια χαρα θα γουσταρα. Που σημαινει,τι τα ψαχνεις με τον τρελλο? ;D ;D ;D correct..... ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις