nickel Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 γιατί, τι θα ήταν η ζωή χωρίς προκλήσεις ; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Ψιλοπλειμπάκ αλλά οκ... Στο τέλος το μικρόφωνο είναι κλειστό... :( When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 βρέχει... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 οτι εβαλε το κομματι της Simon σε web radio που ακουω τωρα ;D (μας παρακολουθουν/ψεκαζουν/φακελωνουν διαδοστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Ενα συμπληρωματακι στα ωραια του Νικολαου(τι ωραια που το λεει): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δύο κιθάρες, ένα μπάσο, τύμπανα, η φωνή και τέσσερα (ναι 4.... :o) ακόρντα! Τι να πεις.... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Κάθομαι κι εγώ τώρα να γράψω ένα κομματάκι και "ψάχνω" τετράφωνες (εάν λέγονται έτσι.. ::) :P) και άλλες συγχορδίες με ονόματα σιδηρόδρομους....... Ά ρε Στράτο, ά ρε Στράτο.....! >:( :-* Ένα ακόμη του μεγάλου (άν και μας τα χάλασε με τα πολιτικά του φρονήματα τώρα τελευταία....) πάλι πολύπλοκο μουσικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmySnail Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Yστερα απο την επισημη ανακοινωση του τελους των Black Sabbath (1968-2007) :'( και αλλο ενα μεγαλο γκρουπ που ειναι πριν τη ληξη της καριερας του κυκλοφορησε ενα νεο κομματι απο το τελευταιο (?) αλμπουμ τους. All I got is you λοιπον απο Deep Purple μεσα απο το νεο αλμπουμ τους Infinite (καποια μερη, κυριως πληκτρα μου θυμισαν εντονα Uriah Heep) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις