cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Κουφη Λεοπαρδαλη, ο κιθαρίστας στο βίντεο κλίπ εσύ είσαι....; Δεν εξηγείται αλλιώς! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Χαχαχα οχι, απλα μαρεσει, guilty pleasure. Satriani παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 ;) :D ;D 14 είναι η πιτσιρίκα?... :o :o :o Στράτοοοοο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Χαχαχα οχι, απλα μαρεσει, guilty pleasure. Satriani παιζω. Είπα κι εγώ.... ??? Αλλά Satriani ρε παιδί μου...; :P Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο...... ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 14 είναι η πιτσιρίκα?... :o :o :o Στράτοοοοο... Μπάααα, κι εγώ τον φώναξα αλλά just left the building....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Είπα κι εγώ.... ??? Αλλά Satriani ρε παιδί μου...; :P Τι εχει ο Satriani? Παιδι ακουγονταε το Surfing with the alien στην τιβι επαιζα μαξιλαροπολεμο με τον εαυτο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Ετσι βαφτισε τον γιο του ο Borat, Huey Lewis. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις